Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kancelejas direktore Ukrainā izvērtēs valdības politikas veidošanas sistēmu

Valsts kanceleja
20.02.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Laikā no šā gada 20. līdz 24.februārim Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane Ukrainā izvērtēs valdības politikas veidošanas un ieviešanas sistēmu.

Gunta Veismane kā eksperte piedalīsies OECD (Organization for Economic Cooperation and Development) SIGMA (Support for Improvement in Government and Management in Central and Eastern European Countries) projektā, kura mērķis ir stiprināt Ukrainas valsts pārvaldes sektoru.

Valsts kancelejas direktorei paredzētas tikšanās ar Ukrainas Ministru kabineta sekretariāta departamentu vadošajiem darbiniekiem, Valsts prezidenta sekretariāta pārstāvjiem, Ekonomikas ministrijas, Lauksaimniecības politikas ministrijas, Transporta un komunikāciju ministrijas dažādu departamentu ierēdņiem, kā arī ar Parlamenta sekretariāta un Juridiskā departamenta amatpersonām.

Plānots pārrunāt Ukrainas paveikto valdības politikas veidošanā un koordinācijā. Īpaša uzmanība būs veltīta politikas veidošanas sistēmas saskaņotībai, starpministriju konsultācijām par politikas priekšlikumiem, dienaskārtības plānošanai, rezolūciju mehānisma īstenošanai, valsts pārvaldes koordinācijas un stratēģiskās plānošanas kapacitātei, kā arī Eiropas Savienības jautājumu koordinācijai.

Gunta Veismane līdz ar citiem OECD ekspertiem izvērtēs Ministru kabineta iesaisti budžeta lēmumu pieņemšanā un dalīsies pieredzē par politiku ietekmes novērtējumu.

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu