Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Notiks 2. Starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skola

Valsts kanceleja
31.03.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Laikā no šā gada 26.jūnija līdz 30.jūnijam Liepājā notiks 2. Starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skola, kuras mērķis ir veidot sabiedrības vadības domu reģionos un veicināt sadarbību starp valsts pārvaldes darba praktiķiem.

Pasākumu organizē Valsts kanceleja, Valsts Administrācijas skola un Rīgas Ekonomikas augstskola sadarbībā ar ASV, Kanādas, Dānijas, Īrijas un Somijas vēstniecībām Latvijā, ar Ziemeļu Ministru padomes biroja un Lielbritānijas Padomes Latvijā atbalstu.

Vasaras skolas rīkotāji aicina ministrijas un īpašu uzdevumu ministru sekretariātus līdz š.g. 28.aprīlim deleģēt 1-2 pārstāvjus dalībai 2. Starptautiskajā sabiedrības vadības vasaras skolā. Pieteikuma anketu lūgums nosūtīt pa pastu un elektroniski Valsts kancelejas Valsts reformu nodaļas projektu koordinatorei Dacei Upītei (uz e-pasta adresi Dace.Upite@mk.gov.lv). Kursa darba valoda – angļu, dalības maksa – 350 LVL (dalībnieka uzturēšanās un kursa organizēšanas izmaksas).

Vasaras skolas tēma ir Cilvēkresursu attīstība kā būtisks veiksmīgas publiskās pārvaldes priekšnoteikums. Tiks aplūkoti tādi jautājumi kā cilvēkresursu attīstības tendences, to ietekmējošie faktori, cilvēkresursu vadības metodes, tai skaitā kompetenču pieeja, valstu labā prakse, inovatīvas pieejas.

Kursā piedalīsies pasaulē atzīti akadēmiķi un eksperti cilvēkresursu jomā - Gabriel Vigo, Dr. Dennis L.Dresang, Juha Rumpunen, Tony Bass, Flemming Christiansen, Sean Gaffny. Paredzētas lekcijas, labās prakses prezentācijas un praktiska analīze, diskusijas par cilvēkresursu attīstības aktuāliem jautājumiem.

Pasākuma mērķauditorija ir vidēja un augsta līmeņa valsts pārvaldes vadītāji, politikas veidotāji cilvēkresursu jomā, kā arī cilvēkresursu attīstības speciālisti. Plānots, ka pasākumā piedalīsies 60 valsts pārvaldes darbinieki no Latvijas un ārvalstīm: Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Baltkrievijas, Moldovas, Ukrainas, Gruzijas, Armēnijas, Azerbaidžānas, Kirgīzijas, Polijas, Slovākijas, Slovēnijas, Bulgārijas, Rumānijas, Horvātijas, Maķedonijas, Ungārijas, Uzbekistānas un Turcijas.

Informācija par Starptautisko sabiedrības vadības vasaras skolu

Pieteikuma anketa

Starptautiskās sabiedrības vadības vasaras skolas programma

Informācija par lektoriem

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu