Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Nevalstisko organizāciju pārstāvji mācīsies ietekmēt valdības un Briseles lēmumus

Valsts kanceleja
03.04.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Ar semināru Daugavpilī 4.aprīlī reģionos sākas Valsts kancelejas (VK) organizētais semināru cikls nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjiem „Kā ietekmēt valdības un Briseles lēmumus” par līdzdalības iespējām lēmumu pieņemšanā nacionālajā un Eiropas Savienības (ES) līmenī.

Semināru mērķis ir iepazīstināt reģionālo NVO pārstāvjus ar iespējām ietekmēt dienas kārtības veidošanu, politikas izstrādi, lēmumu pieņemšanu, politikas ieviešanu un novērtēšanu valsts pārvaldē Latvijā, kā arī institūcijās ES. Vienlaikus semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar Zemkopības ministrijas praktisko pieredzi, lēmumu pieņemšanā nacionālajā un ES līmenī iesaistot NVO pārstāvjus. Tāpat katrs semināra dalībnieks saņems Valsts kancelejas izdoto rokasgrāmatu „Līdzdalības iespējas valsts pārvaldē”.

Kopumā paredzēti pieci mācību semināri reģionālo NVO pārstāvjiem – 4.aprīlī – Daugavpilī, 7.aprīlī – Liepājā, 11.aprīlī – Alūksnē, 25.aprīlī – Talsos un 28.aprīlī – Rīgā. Semināri tiek rīkoti, sadarbībā ar reģionālajiem NVO atbalsta centriem un Lielbritānijas Padomi Latvijā.

Seminārus vadīs VK Komunikācijas departamenta vadītāja p.i. Ilze Greiškalna, ES Informācijas aģentūras direktore Linda Jākobsone un Zemkopības ministrijas Lauku attīstības departamenta direktore Ņiņa Rakstiņa.

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu