Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Notiks Valsts pārvaldes reformas padomes sēde

Valsts kanceleja
20.04.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 21.aprīlī plkst.14.30, Valsts kancelejas direktores Guntas Veismanes vadībā notiks kārtējā Valsts pārvaldes reformas padomes sēde.

Sēdes laikā tiks apspriesta Valsts pārvaldes reformas stratēģijas un tās ieviešanas rīcības plāna izvērtējuma gaita, lai novērtētu sasniegto, apzinātu galvenās risināmās problēmas valsts pārvaldē un piedāvātu iespējamos risinājumus nākotnē. Tāpat tiks izskatīti jautājumi, kas saistīti ar Eiropas Sociālā fonda 2007.-2013.gada operacionālās programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” virzienu „Administratīvās kapacitātes stiprināšana”, t.sk. atbilstošie Eiropas Savienības struktūrfondu plānošanas dokumenti, Valsts kancelejas kompetences joma un administratīvās kapacitātes ietvaros atbalstāmie izdevumi.

Valsts pārvaldes reformas padome ir konsultatīva institūcija, kuras darbības mērķis ir paplašināt diskusiju par valsts pārvaldes politiku, iesaistot diskusijā sabiedrības, valsts un privātā sektora pārstāvjus. Padomes funkcijās ietilpst izvērtēt valsts pārvaldes reformas gaitu un sniegt priekšlikumus valsts pārvaldes modernizācijas un darbības uzlabošanai, konsultēt Ministru kabinetu valsts pārvaldes reformas politikas jomā, veicināt valsts un pašvaldību iestāžu un citu institūciju sadarbību, kā arī citas funkcijas.

Mediju ievērībai:

Valsts pārvaldes reformas padomes sēdes ir atklātas, tās notiek MK ēkā, Brīvības bulvārī 36, Zaļajā zāle (II stāvā). Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri nav akreditēti darbam Ministru kabinetā, lūdzam pieteikt caurlaides Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni: 7082828.

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu