Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Moldovas pārstāvji iepazīsies ar Latvijas pieredzi valsts pārvaldes reformu jautājumos

Valsts kanceleja
28.08.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Valsts kancelejā studiju vizītē ieradušies Moldovas valsts pārvaldes darbinieki, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi valsts pārvaldes reformu jautājumos, kā arī Latvijas pieredzi integrācijai Eiropas Savienībā.

Studiju vizītes laikā delegācijas pārstāvji tiksies ar Valsts kancelejas un citu valsts pārvaldes institūciju speciālistiem, kā arī diskutēs par valsts pārvaldes organizācijas un darbības jautājumiem Latvijā un Moldovā.

Valsts kancelejas direktora vietniece politikas plānošanas un koordinācijas lietās Una Klapkalne atzīst, ka Moldovas pārstāvji jau vairākkārt izmantojuši iespēju paplašināt un stiprināt Latvijas un Moldovas divpusējo sadarbību valsts pārvaldes jautājumos. Moldova ir ieinteresēta veicināt abu pušu valsts pārvaldes institūciju sadarbību un pieredzes apmaiņu, it sevišķi Eiropas Savienības integrācijas jautājumos. Moldovas pārstāvji arī iepriekš viesojušies Latvijā un piedalījušies Starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skolā, ko jau divus gadus pēc kārtas organizējusi Valsts kanceleja.

Kopumā Valsts kancelejā viesosies trīs Moldovas valsts pārvaldes speciālistu delegācijas. Pirmā delegācija Valsts kanceleju apmeklēja jau pagājušajā nedēļā, no 28. – 30.augustam norit otrā studiju vizīte, savukārt septembra beigās paredzēta trešā Moldovas pārstāvju viesošanās Latvijā.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu