Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Lietuvas Republikas Seima pārstāvji Valsts kancelejā iepazīsies ar valsts pārvaldes darba organizāciju Latvijā

Valsts kanceleja
25.10.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 26.oktobrī, Valsts kanceleju apmeklēs Lietuvas Republikas Seima Valsts pārvaldes un pašvaldības komitejas pārstāvji, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi saistībā ar valsts pārvaldes darba organizāciju.

Vizītes laikā delegācijas pārstāvji tiksies ar Valsts kancelejas direktores vietnieci politikas plānošanas un koordinācijas lietās Unu Klapkalni, lai iepazītos ar valsts pārvaldes struktūru Latvijā, iestāžu struktūru, kā arī to normatīvo reglamentāciju. Tāpat tikšanās laikā Lietuvas Republikas Seima pārstāvji iepazīsies ar kārtību, kādā notiek Saeimas deputāta mandāta nolikšana uz Ministru prezidenta, Ministru prezidenta biedra, ministra vai valsts ministra amata pildīšanas laiku.

Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds delegācijas pārstāvjus iepazīstinās ar Valsts kancelejas struktūru un darbības organizāciju, savukārt Valsts kancelejas Informācijas tehnoloģiju departamenta vadītāja Anita Šinta delegācijas pārstāvjiem prezentēs Valsts kancelejas pieredzi, kas saistīta ar elektroniskās pārvaldes jautājumiem.

Kā norāda direktores vietniece U.Klapkalne, Latvijas valsts pārvaldes darba organizācija ir guvusi atzinību no daudziem ārvalstu ekspertiem, un šī ir iespēja Latvijas labās prakses piemērus prezentēt arī Seima delegācijas pārstāvjiem.

Tikšanās Valsts kancelejā notiek Lietuvas Republikas Seima Valsts pārvaldes un pašvaldības komitejas locekļu vizītes Latvijas Republikas Saeimā ietvaros.

 

Liena Muraškina
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082976, mob.: 26300702
Liena.Muraskina@mk.gov.lv, www.mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu