Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Izraēlas ministriju un valsts aģentūru pārstāvji Valsts kancelejā iepazīsies ar Latvijas pieredzi valsts pārvaldes jautājumos

Valsts kanceleja
09.11.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 10.novembrī, 30 Izraēlas ministriju un valsts aģentūru vecākās amatpersonas tiksies ar Valsts kancelejas direktori Guntu Veismani un Valsts kancelejas speciālistiem, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi valsts pārvaldes jautājumos un sasniegumiem atsevišķās pārvaldes jomās.

Vizītes laikā delegācijas pārstāvji tiksies ar Valsts kancelejas direktores vietnieci politikas plānošanas un koordinācijas lietās Unu Klapkalni, lai iepazītos ar valsts pārvaldes struktūru Latvijā, tās normatīvo regulējumu, kā arī veiktajām valsts pārvaldē veiktajām reformām.

Informācijas tehnoloģiju departamenta vadītāja Anita Šinta un Politikas koordinācijas konsultants Valērijs Stūris delegācijas pārstāvjus iepazīstinās ar Ministru kabineta mājas lapu, E-portfeļa darbību un elektroniskajām dokumentu datu bāzēm.

Valsts kancelejas direktore G.Veismane atzīst, ka Latvija jau vairākkārt ir saņēmusi ārvalstu ekspertu atzinību par sasniegto valsts pārvaldes organizācijā, un Valsts kancelejas speciālisti ir gandarīti par Izraēlas politikas veidotāju interesi izmantot savā darbā Latvijas pieredzi un labo praksi.

Izraēlas ministriju un valsts aģentūru vecāko amatpersonu delegācija Latvijā viesojas no 9. līdz 11.novembrim. Delegācijas vizīte Latvijā notiek Izraēlas Valsts pārvaldes cilvēkresursu attīstības un izaugsmes asociācijas (ELKA) stažēšanās programmas, kas saistīta ar politikas veidošanu un administrēšanu, ietvaros.

 

Liena Muraškina
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082976, mob.: 6300702
E-pasts: Liena.Muraskina@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu