Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Tiks veikti pētījumi par valsts pārvaldes jautājumiem

Valsts kanceleja
22.05.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Lai izstrādātu priekšlikumus valsts attīstības un valsts pārvaldes rādītājiem, kā arī sagatavotu rekomendācijas valsts pārvaldes pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanai, Valsts kanceleja veic publiskos iepirkumus pētījumu „Valsts attīstības un valsts pārvaldes rādītāji” un „Publisko pakalpojumu kvalitātes paaugstināšana” veikšanai.

Pētījuma „Valsts attīstības un valsts pārvaldes rādītāji” galvenais mērķis ir izstrādāt priekšlikumus valsts attīstības rādītāju kopumam, kas sniegtu informāciju par valsts un valsts pārvaldes attīstības tendencēm, virzieniem un atbilstību iecerētajiem mērķiem.

Savukārt pētījuma „Publisko pakalpojumu kvalitātes paaugstināšana” galvenais mērķis ir veikt pētījumu par publisko pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanu tiešās valsts pārvaldes un pašvaldību institūcijās, lai apzinātu pastāvošo praksi un sagatavotu rekomendācijas pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanai.

Pētījumu rezultātus Valsts kanceleja plāno izmantot, ieviešot nepieciešamos uzlabojumus valsts pārvaldes attīstības politikas plānošanā un īstenošanā, kā arī plānojot turpmāko rīcību publisko pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai. Pētījumos iegūto informāciju savā darbā varēs izmantot arī valsts pārvaldes iestādes, kvalitātes vadības speciālisti, nevalstiskās organizācijas un citi interesenti.

Pieteikumi pētījumu veikšanai iesniedzami Valsts kancelejā līdz 25.05.2007. pulksten 16:30. Papildus informācija (informatīvais paziņojums, tehniskā specifikācija) pieejama Ministru kabineta mājas lapas sadaļas Valsts kanceleja sadaļā Valsts iepirkums (http://www.mk.gov.lv/lv/vk/valsts-iepirkums/).

 

Liena Muraškina
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 67082976, mob.: 26300702
E-pasts: Liena.Muraskina@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu