Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
Izdruka no tap.mk.gov.lv

Ministru prezidents tiksies ar Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju un Krievijas Federācijas transporta ministru

Valsts kanceleja
18.07.2007

Piektdien, 20.jūlijā, pulksten 15.30 Ministru prezidentu zālē (Ministru kabineta 3.stāvā) Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiksies ar Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju un Krievijas Federācijas transporta ministru Igoru Levitinu, kurš ieradies vizītē Latvijā uz pirmo Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas sēdi. Tikšanās sākumā plānota foto un video iespēja.

Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt Latvijas – Krievijas starpvaldību komisijas darbu, Latvijas un Krievijas divpusējās attiecības un sadarbības iespējas.

Pulksten 16.30 Viesu salonā (Ministru kabineta 3.stāvā) Ministru prezidents tiksies ar Latvijas un Krievijas lietišķās padomes līdzpriekšsēdētājiem – Pjotru Avenu un Vasīliju Meļņiku. Tikšanās sākumā paredzēta foto un video iespēja.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri nav akreditēti darbam Ministru kabinetā, lūdzam pieteikt caurlaidi Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni: 7082919.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv