Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents aicina uz tikšanos Nevalstisko organizāciju un valdības sadarbības memorandu parakstījušās nevalstiskās organizācijas

Valsts kanceleja
19.02.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 20.februārī plkst. 10.00 Zaļajā zālē Ministru prezidents Ivars Godmanis aicina pie sevis uz tikšanos Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memorandu parakstījušās nevalstiskās organizācijas.

Rīt Memorandu parakstīs un pievienosies 17 organizācijas.

Tikšanās laikā Ministru prezidents pārrunās Valdības rīcības plāna apspriešanas norisi, kā arī pārrunās par turpmāko sadarbību.

Mediju ievērībai:

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji laipni aicināti piedalīties šajā pasākumā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri nav akreditēti darbam Ministru kabinetā, lūdzam pieteikt caurlaidi Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni: 67082828.

Memoranda parakstīšana notika 2005.gada 15.jūnijā, piedaloties valdības pilnvarotajam pārstāvim – Ministru prezidentam un 57 NVO pārstāvjiem. Memoranda teksts ir pieejams Ministru kabineta mājas lapā http://www.mk.gov.lv/lv/sabiedribas-lidzdaliba/sadarbibas-memorands/ . Šobrīd Memorandu jau ir parakstījusi 146 nevalstiskās organizācijas.

Memoranda projekta gatavošana tika iniciēta no nevalstiskā sektora (NVO) puses, pēc 21 NVO pārstāvju tikšanās ar Ministru prezidentu 2005.gada 13.janvārī. Dokuments izstrādāts ar mērķi sekmēt efektīvas un sabiedrības interesēm atbilstošas valsts pārvaldes darbību, nodrošinot pilsoniskās sabiedrības iesaisti lēmumu pieņemšanas procesos. Teksta sastādīšanas gaitā priekšlikumus un viedokli izteica vairāk nekā 40 organizācijas.

 

Ilze Greiškalna
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece
Tālr.:6-7082912, mob.: 2-6557227
E-pasts: ilze.greiskalna@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu