Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents šogad apsveic 1090 izcilākos 12.klašu absolventus

Valsts kanceleja
22.06.2011
print Nosūtīt
print Drukāt

„Lai nodrošinātu Latvijas labklājību turpmākajos gados, jauniešiem jākļūst par aktīviem darba devējiem vai augsti kvalificētiem speciālistiem, tādejādi nodrošinot valsts ekonomikas stabilitāti un ilgtspēju,” Ministru prezidents Valdis Dombrovskis uzsver savā apsveikuma vēstulē 1090 šajā mācību gadā sekmīgākajiem Latvijas skolu audzēkņiem. Apsveikumu saņem 240 absolventi Latgalē, 102 – Zemgalē, 102 – Kurzemē un 189 - Vidzemē, tostarp 457 jaunieši Rīgā.

„Valsts šobrīd ir nostājusies uz izaugsmes ceļa, veicinot ražošanu, eksportu un aktīvāk cīnoties ar ēnu ekonomiku. Latvijas konkurētspējas palielināšana ir atslēga, lai tauta dzīvotu labklājībā un mūsu gaišākie prāti paliktu mūsu valstī,” teikts Ministru prezidenta apsveikumā.

V.Dombrovskis akcentē, ka jaunieši veidos Latvijas nākotni, noteiks tās attīstību un konkurētspēju citu Eiropas un pasaules valstu vidū, kā arī pauž cerību, ka absolventi savus nākotnes studiju plānus saistīs arī ar eksaktām zinātnēm, radot jaunus izgudrojumus un inovācijas vietējā un starptautiskajā tirgū. 

Ministru prezidenta Valda Dombrovska pateicības vēstules saņēma 1090 no 15 505 12.klašu skolēniem visos Latvijas reģionos, un tas ir par 220 skolēniem vairāk nekā pagājušajā gadā. Tajās izteikta atzinība par teicamām sekmēm, izcilu radošo un organizatorisko darbu, kā arī sasniegumiem valsts un starptautiska mēroga olimpiādēs, zinātniskajās konferencēs un konkursos dažādās jomās. 

Informācija par Ministru prezidenta pateicības rakstus saņēmušajiem skolniekiem pieejama Ministru kabineta interneta mājaslapā

Diana Germane
Ministru kabineta
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 6-7082922
E-pasts: diana.germane@mk.gov.lv
http://twitter.com/brivibas36
www.flickr.com/photos/valstskanceleja

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu