Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Diskutēs par izaicinājumiem un sasniegumiem valsts pārvaldē

Valsts kanceleja
29.06.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

30.jūnijā pulksten 9.00 Liepājā notiks 2.Starptautiskās sabiedrības vadības vasaras skolas noslēguma diskusija „Reģionu valdību un valsts pārvaldes izaicinājumi un rīcība”.

Diskusijas laikā dalībnieki prezentēs noteiktu valstu pieredzi, apspriedīs to izaicinājumus un sasniegumus valsts pārvaldes cilvēkresursu jomā. Diskusiju vadīs Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane un viens no pasaulē vadošajiem cilvēkresursu zinātniekiem Dr. Dennis L.Dresang (ASV).

Starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skola „Cilvēkresursi kā vērtība valsts pārvaldē” norisinās no 26.jūnija, un tās galvenais mērķis ir veicināt valsts pārvaldes cilvēkresursu attīstību un sadarbību starp reģiona valsts pārvaldes darbiniekiem.

Nedēļas laikā dalībnieki pasaulē atzītu akadēmiķu un ekspertu vadībā aplūkoja un apsprieda tādus jautājumus kā cilvēkresursu attīstības tendences un izaicinājumi, cilvēkresursu vadības metodes, valstu labā prakse, inovatīvās pieejas, cilvēkresursu plānošana, darbinieku pieņemšana darbā, apmācīšana un citus.

Mediju pārstāvjus, kuri vēlas piedalīties pasākuma noslēgumā, aicinām pieteikties Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni 7082976 vai pie Valsts kancelejas pārstāves Daces Upītes pa tālruni 6555848. Pasākuma norises vieta ir Liepāja, viesnīca „Amrita” Rīgas ielā 7/92.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu