Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kancelejas direktore un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekāne parakstīs līgumu par sadarbību komunikācijas jomā

Valsts kanceleja
30.03.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Otrdien, 3.aprīlī, Ministru prezidenta zālē (Ministru kabineta 3.stāvā) pulksten 11 Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) dekāne Inta Brikše parakstīs līgumu par sadarbību komunikācijas jomā starp Valdības komunikācijas koordinācijas padomi un LU SZF. Paredzēta foto un TV iespēja.

Līgums paredz veicināt valsts pārvaldes komunikācijas teorijas un prakses tuvināšanu, pilnveidot komunikācijas un sabiedrisko attiecību studentu praktiskās iemaņas un iepazīstināt ar valdības komunikācijas speciālistu darbu, kā arī veidot ciešāku sadarbību ar LU SZF mācībspēkiem.

Īstenojot sadarbības līgumu, LU SZF studentiem būs iespēja veikt zinātnisko praktikumu Valdības komunikācijas koordinācijas padomē pārstāvētajās institūcijās un studiju procesa laikā iegūt informāciju un pētīt valdības komunikācijas dienestiem nozīmīgus jautājumus.

Savukārt LU SZF mācībspēki konsultēs valdības komunikācijas speciālistus komunikācijas rīcībpolitikas izstrādē un īstenošanā.

Valdības komunikācijas koordinācijas padome sastāv no Valsts kancelejas, ministriju, īpašu uzdevumu ministru sekretariātu komunikācijas struktūrvienību un Eiropas Savienības informācijas aģentūras vadītājiem. Tās uzdevums ir  izstrādāt un īstenot vienotu valdības komunikācijas rīcībpolitiku un koordinēt valdības komunikācijas struktūrvienību darbu.

 

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu