Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kanceleja aicina sabiedrību paust viedokli par Eiropas Sociālā fonda projektu vērtēšanas kritērijiem

Valsts kanceleja
03.04.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments aicina sabiedrību paust viedokli par Eiropas Sociālā fonda projektu iesniegumu vērtēšanas kritērijiem Darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” 4.prioritātes „Administratīvās kapacitātes stiprināšana” aktivitāšu un apakšaktivitāšu ieviešanai.

Saskaņā ar izstrādātajiem kritērijiem tiks vērtēti projektu iesniegumi un pieņemts lēmums par to apstiprināšanu vai noraidīšanu. Kritēriji un papildu informācija par Valsts kancelejas kompetenci ir atrodami Valsts kancelejas mājas lapas jaunajā sadaļā „ES struktūrfondi”: http://www.mk.gov.lv/lv/esstrukturfondi/ .

Aicinām visus interesentus līdz šā gada 30.aprīlim izteikt savus priekšlikumus par projektu vērtēšanas kritērijiem Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamentā elektroniski, pa pastu vai mutiski.

Kontakti saziņai: Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta konsultante Ramona Daukste, tālruņa numurs 7082909, elektroniskā pasta adrese: Ramona.Daukste@mk.gov.lv.

Jaunajā Eiropas Savienības struktūrfondu plānošanas periodā 2007. – 2013.gadam Ministru kabinets deleģējis Valsts kancelejai jaunus uzdevumus un noteicis to par vienu no starpniekinstitūcijām Eiropas Sociālā fonda administrēšanai.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu