Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Pirmo reizi visā Latvijā notiks Valsts pārvaldes atvērto durvju diena

Valsts kanceleja
18.08.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

19.septembrī visā Latvijā notiks valsts pārvaldes atvērto durvju diena.

Valsts pārvaldes iestādes piedāvās ekskursijas, izstāžu ekspozīcijas, konkursus, seminārus, prezentācijas un klātienes tikšanās ar amatpersonām un valsts pārvaldē strādājošajiem. Apmeklētāji varēs tikties ar jūrniekiem un izbraukt ar ostas kontroles kuģi, apmeklēt Latvijas televīzijas torni, piedalīties „orientēšanās stafetē” tieslietu sistēmā, iepazīties ar ugunsdzēsības un glābšanas dienesta tehniku, redzēt dienesta suņu iemaņu demonstrāciju u.c.

Durvis 19.septembrī vērs Valsts Prezidenta kanceleja, Saeima, Ministru kabinets un Valsts kanceleja, Aizsardzības, Ārlietu, Bērnu un ģimenes lietu, Ekonomikas, Finanšu, Kultūras, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu, Vides, Zemkopības ministrijas, Īpašu uzdevumu ministra sekretariāts elektroniskās pārvaldes lietās, Īpašu uzdevumu ministra sekretariāts sabiedrības integrācijas lietās un Eiropas Savienības informācijas aģentūra.

Izglītības un zinātnes, Satiksmes, Tieslietu un Veselības ministrija piedāvās apmeklēt savas padotības iestādes Rīgā, bet Iekšlietu un Labklājības ministrija – arī reģionos, piemēram, Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts robežsardzes, Valsts nodarbinātības centra reģionālās filiāles. 

Valsts pārvaldes atvērto durvju dienu organizē Valsts kanceleja sadarbībā ar citām valsts pārvaldes iestādēm. Pasākums notiks Latvijas Republikas 90 gadu jubilejas ietvaros.

Plašāka informācija par Valsts pārvaldes atvērto durvju dienu programmu un kontaktpersonām ir pieejama http://www.mk.gov.lv/lv/aktuali/Atverto-durvju-diena/ . Visi interesenti ir aicināti pieteikties līdz 10.septembrim.

 

Laine Kučinska
Vadītāja vietniece
Tālr.: 67082905, mob.tālr.29457329
E-pasts: laine.kucinska@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu