Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Studenti un ierēdņi diskutēs par labu valsts pārvaldību un karjeras iespējām

Valsts kanceleja
24.11.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Šī gada 4. decembrī, Rīgā Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu fakultātē notiks konference „Valsts pārvaldība: attīstība un atbildība.” Konferences mērķis ir rosināt studentu interesi par darbu valsts pārvaldes institūcijās, kā arī pilnveidot zināšanas un diskutēt par būtiskākajām reformām valstī.

Viena no būtiskākajām tēmām būs cilvēkresursu attīstība valsts pārvaldē ekonomiskās lejupslīdes apstākļos, par kuru ar studentiem diskutēs Valsts kancelejas direktore vietniece Baiba Pētersone. Akcentējot inovatīvas valsts pārvaldes nozīmi konkurētspējīgas un dinamiskas valsts attīstībā, konferences atklāšanā ar prezentāciju uzstāsies Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2030.gadam redakcijas grupas vadītājs asoc. prof. Roberts Ķīlis. Trīs paralēlos prezentāciju un diskusiju paneļos ar prezentācijām uzstāsies ierēdņi, politiķi, vadošie Latvijas Universitātes pētnieki, kā arī Latvijas Universitātes maģistratūras un doktorantūras studenti.

Konferences noslēgumā plkst. 15:00 paredzēta paneļdiskusija „Valsts un pašvaldības cilvēkresursi: produktivitātes un kvalitātes iespējas”, kurā piedalīsies Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane, Latvijas Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētājs Andris Lauciņš, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Andris Jaunsleinis, Reģionālas attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre Laimdota Straujuma, Eiropas Parlamenta deputāts Guntars Krasts, Vides ministrijas valsts sekretārs Guntis Puķītis, asoc. prof. Jānis Ikstens, SIA „Fontes grupa” valdes priekšsēdētāja Inese Kamarūte un Sabiedriskā politikas centra „Providus” direktore Vita Tērauda.

Konferencē ir aicināti piedalīties citu universitāšu un augstskolu studenti, valsts pārvaldes darbinieki un citi interesenti. Interesentus lūdzam pieteikt savu dalību līdz 2. decembrim elita.plokste@lu.lv .

Zanda Šadre
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 6-7082919 / 29120742
E-pasts: zanda.sadre@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu