Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Skaties konferences „Valsts pārvaldība: attīstība un sadarbība” atklāšanas plenārsesiju videotiešraidē

Valsts kanceleja
04.12.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Šī gada 4. decembrī, plkst. 10:00 sabiedrība ir aicināta vērot konferences „Valsts pārvaldība: attīstība un atbildība” atklāšanas plenārsesiju videotiešraidē www.lu.lv/tiesraide.

Konferenci atklās Latvijas Universitātes prorektors prof. Indriķis Muižnieks. Atklāšanas plenārsesijā pirmo reizi pēc ekspertu un sabiedrības diskusijām pilnveidoto Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģiju līdz 2030.gadam plašākai sabiedrībai prezentēs REA asoc.prof. Roberts Ķīlis. Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane uzstāsies ar lekciju „Valsts pārvalde izaicinājumu priekšā”. Noslēdzot konferences atklāšanu, Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane apbalvos labāko studentu pētījumu par valsts pārvaldi autorus.

Konferences dalībnieki turpinās darbu paralēlās konferences sesijās – par cilvēkresursu attīstību valsts pārvaldē: krīzes mācības, par Latvijas interešu pārstāvniecību ES un karjeras iespējas ES institūcijās un par administratīvi teritoriālās reformas mērķiem un lomu valsts attīstībā. Diskusiju paneļi būs īpaši ar to, ka par aktuālajiem valsts pārvaldes jautājumiem un reformām savu pētījumu rezultātus prezentēs studenti un mācībspēki, tādējādi sniedzot akadēmiski pamatotus ierosinājums aktuālo jautājumu risināšanā.

Konferences noslēgumā plkst. 15:00 paredzēta paneļdiskusija „Valsts un pašvaldības cilvēkresursi: produktivitātes un kvalitātes iespējas”, kurā piedalīsies ministriju valsts sekretāri, Latvijas Pašvaldību savienības, Ārvalstu investoru padomes, Providus, Latvijas Universitātes un Valsts kancelejas pārstāvji, kā arī Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis.

Konferencē piedalīsies studenti no dažādām Latvijas universitātēm un augstskolām, valsts pārvaldes darbinieki un citi interesenti.

Šī ir jau otrā LU Sociālo zinātņu fakultātes un Valsts kancelejas organizētās valsts pārvaldes karjeras dienas konference, kuras mērķis ir valsts pārvaldei un akadēmiskās jomas pārstāvjiem kopīgi diskutēt par būtiskākajām reformām valstī, kā arī rosināt studentu interesi par darbu valsts pārvaldes institūcijās un pilnveidot zināšanas.

 

Zanda Šadre
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 6-7082919 / 2-9120742
E-pasts: zanda.sadre@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu