Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Aktuāli
26.11.2013 Sēras Latvijā - kopā ar mums arī ārvalstu amatpersonas un organizācijas
Latvija sēro. Saistībā ar traģiskajiem notikumiem Zolitūdē saņemam visdziļākos līdzjūtības apliecinājumus cietušajiem un viņu tuviniekiem no Latvijā mītošām organizācijām, ārvalstu amatpersonām un latviešiem citās zemās.
Foto
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
25.11.2013 Saistībā ar traģiskajiem notikumiem Ministru kabineta ārkārtas sēdē pieņemts lēmums Latvijā izsludināt trīs sēru dienas – 23., 24. un 25.novembrī
Saistībā ar traģiskajiem notikumiem Ministru kabineta ārkārtas sēdē pieņemts lēmums Latvijā izsludināt trīs sēru dienas – 23., 24. un 25.novembrī. Pirmdien, 25.novembrī, plkst. 10.00 izsludināts 3 minūšu ilgs klusuma brīdis.
Foto
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
25.11.2013 Premjers tiekas ar Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanā iesaistītajiem dienestiem
Pirmdien, 25.novembrī, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanā iesaistītajiem dienestiem, lai iepazītos izmeklēšanas statusu un turpmāko rīcību
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
22.11.2013 12:00 notiks Ministru kabineta ārkārtas sēde saistībā ar aizvadītās nakts traģēdiju.
Cienījamie žurnālisti! Piektdien, 22.novembrī, plkst. 12:00 notiks Ministru kabineta ārkārtas sēde saistībā ar aizvadītās nakts traģēdiju
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
22.11.2013 Sasaukta Krīzes vadības padomes ārkārtas sēde
Ministru prezidents Valdis Dombrovskis šorīt, 22.novembrī, plkst. 9:00 sasaucis Krīzes vadības padomes ārkārtas sēdi saistībā ar ceturtdienas, 21.novembra, vakarā notikušo traģēdiju. Sēde notiks Ministru kabinetā, Ministru prezidentu zālē (ēkas 3.stāvā). Mediju iespējas: TV un foto iespēja pirms sēde, pēc tās – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
21.11.2013 FOTO: Ministru prezidenta V.Dombrovska tikšanās ar Zviedrijas vēstnieku Latvijā Henriku Landerholmu
Ceturtdien, 21.novembrī, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar jauno Zviedrijas vēstnieku Latvijā Henriku Landerholmu (Henrik Landerholm). Puses pārrunāja abu valstu līdzšinējo intensīvo sadarbību un politisko dialogu. Tikšanās laikā tika pārrunātas arī iespējas padziļināt divpusējos ekonomiskos kontaktus., t.sk., investīciju piesaisti. Tāpat vēstnieks novērtēja Latvijas veiksmes stāstu, pārvarot ekonomisko krīzi, kā arī sveica Latviju ar drīzo iestāšanos eirozonā.
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
04.11.2013 Informācija par sabiedriskās līdzdarbības līgumu
Informācija par sabiedriskās līdzdarbības līgumu.
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
24.10.2013 Aicina iedzīvotājus līdzdarboties valdības nama izgaismošanā „Staro Rīga”
Ministru kabinets šogad gaismas festivālā „Staro Rīga” piedalīsies ar brīvības stāstiem. Savu sajūtu par brīvību vēstīs gan sabiedrībā populāras personības, gan jebkurš interesents, kas vēlēsies iesaistīties projekta „Brīvs kā...” veidošanā.
Video
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
29.05.2013 Latvijā tiksies Baltijas valstu premjeri
Ceturtdien, 30.maijā, Baltijas Ministru padomes neformālajā darba sesijā tiksies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas premjerministri. Sanāksmē plānots pārrunāt aktuālos reģiona jautājumus, tostarp kopīgus transporta un enerģētikas projektus un tuvojošos Latvijas un Lietuvas prezidentūru Eiropas Savienībā.
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
17.05.2013 Latvijas un Čehijas premjeri saskata iespējas kāpināt abu valstu ekonomisko sadarbību
17.maijā Latvijas Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim tiekoties ar Čehijas premjerministru Petru Nečasu (Petr Nečas), abas amatpersonas bija vienisprātis, ka abu valstu attiecībās jākoncentrējas uz savstarpējās tirdzniecības kāpināšanu un apmaiņu ar investīcijām.
Sagatavoja: Valsts kanceleja Tālāk
... 1 2 ...
Nākamās