Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Jaunumi
Par diskusiju dokumentiem
Valsts kancelejas diskusiju dokumenti
Kontakti
Līdzdalības iespējas
Praktiski padomi
Iniciatīva „Labākais līdzdalībā”
Noderīgi resursi
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Uzaicinām nevalstiskās organizācijas 29.jūnija Memoranda padomes sēdē iesaistīties Zemkopības ministrijas līdzdalības prakses izvērtēšanā!

Valsts kanceleja
print Nosūtīt
print Drukāt

Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padome (turpmāk – Memoranda padome) uzsāk ministriju līdzdalības prakses izvērtēšanu pēc noteiktiem kritērijiem, par kuriem Memoranda padome iepriekš vienojusies (skat. saiti šī paziņojuma beigās), apspriežot šos kritērijus gan ar nevalstiskām organizācijām, gan valsts pārvaldes darbiniekiem.

Atbilstoši Memoranda padomes 2011.gada 11.maija sēdes lēmumam, 29.jūnija sēdes darba kārtībā iekļauta Zemkopības ministrijas sabiedrības līdzdalības prakses izvērtēšana.

Sabiedrības līdzdalības prakses izvērtēšana plānota kā dialogs starp ministriju un nevalstiskajām organizācijām. Sākumā ministrija sniegs informāciju par līdzdalības praksi. Pēc tam savu viedokli būs iespēja paust ministrijas sadarbības partneriem – nevalstiskajām organizācijām. Izvērtēšanas mērķis ir sniegt ieteikumus un meklēt risinājumus sabiedrības līdzdalības uzlabošanai gan konkrētā ministrijā, gan valsts pārvaldē kopumā.

Memoranda padomes sēdes ir atklātas, tāpēc aicinām piedalīties visas nevalstiskās organizācijas, kurām ir savs viedoklis par to, kādas ir sabiedrības līdzdalības iespējas un process Zemkopības ministrijā saistībā ar norādītajiem kritērijiem. Lūdzu, informējiet par šo uzaicinājumu arī citas nevalstiskās organizācijas, kas varētu būt ieinteresētas piedalīties Memoranda padomes sēdē!

Sēde notiks š.g. 29.jūnijā plkst. 11.00 Ministru kabineta Zaļajā zālē (Brīvības bulvārī 36., 2.stāvā).

Memoranda padomes iepriekšējo sēžu protokoli ir pieejami Ministru kabineta mājas lapas sadaļā Sabiedrības līdzdalība: http://www.mk.gov.lv/lv/sabiedribas-lidzdaliba/sadarbibas-memorands/istenosanas-padome/padomes-sedes/ .

Pieteikties dalībai sēdē, kā arī saņemt sīkāku informāciju Jūs varat, sazinoties ar Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta konsultanti Guntu Freimani, tālr.: 67082929, mob.tālr.: 28341699; e-pasts gunta.freimane@mk.gov.lv.

Ministriju līdzdalības prakses izvērtēšanas kritēriji (.pdf)

Memoranda padomes sēdes darba kārtība (.pdf)

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu