Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Jaunumi
Par diskusiju dokumentiem
Valsts kancelejas diskusiju dokumenti
Kontakti
Līdzdalības iespējas
Praktiski padomi
Iniciatīva „Labākais līdzdalībā”
Noderīgi resursi
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

VARAM aicina pieteikties sabiedriskai līdzdalībai par Ainavu politikas pamatnostādnēm

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija
print Nosūtīt
print Drukāt

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izstrādā attīstības plānošanas dokumentu reģionālajā politikā – Ainavu politikas pamatnostādnes.
Attīstības plānošanas dokuments tiek izstrādāts laika posmam no 2013. līdz 2019.gadam.
 
Attīstības plānošanas dokumenta mērķis ir izveidot ietvaru ainavu pārvaldībai, lai nodrošinātu Latvijas ainavu kvalitātes uzlabošanu un ilgtspējīgu attīstīšanu, saskaņojot dažādu sabiedrības grupu intereses.
 
Attīstības plānošanas dokumenta izstrādes termiņš 2013.gada 30.jūnijs.

Sabiedrības līdzdalībai lūdzam pieteikties līdz šī gada 27.jūlijam, elektroniski sūtot informāciju uz e-pasta adresi dace.granta@varam.gov.lv vai rakstiski, adresējot to Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Telpiskās plānošanas departamentam, Peldu iela 25, Rīgā, LV-1494, norādot savu kontaktinformāciju: vārdu, uzvārdu, adresi, tālruni un e-pastu.

Precizēta informācija par sabiedrības līdzdalības iespējām un Ainavu politikas pamatnostādņu projekts tiks ievietoti Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas mājas lapā internetā un informācija par to tiks nosūtīta uz sabiedrības pārstāvja norādīto e-pastu.

Par sabiedrības līdzdalību atbildīgā amatpersona ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Telpiskā plānošanas departamenta Reģionālās plānošanas nodaļas vecākā referente Dace Granta (tālrunis: 67770334), e-pasta adrese: dace.granta@varam.gov.lv.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu