Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Jaunumi
Par diskusiju dokumentiem
Valsts kancelejas diskusiju dokumenti
Kontakti
Līdzdalības iespējas
Praktiski padomi
Iniciatīva „Labākais līdzdalībā”
Noderīgi resursi
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Aicinām NVO uz tikšanos ar Ministru prezidentu un pievienošanos sadarbības memorandam!

Valsts kanceleja
print Nosūtīt
print Drukāt

2012.gada 14.jūnijā plkst.16.00 Ministru kabineta Zaļajā zālē (Brīvības bulvārī 36, 2.stāvā) notiks Memorandu parakstījušo nevalstisko organizāciju tikšanās ar Ministru prezidentu, Memoranda īstenošanas izvērtēšana un jaunu organizāciju pievienošanās Memorandam.

Sanāksmes laikā NVO būs iespēja ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski pārrunāt aktuālākās problēmas sabiedrības līdzdalībā, kā arī paust viedokļus un priekšlikumus. Tāpat sanāksmē tiks pārrunāta NVO līdzdalība Nacionālā attīstības plāna izstrādē. (Sanāksmes darba kārtību skatiet šeit.)

Informāciju par Nevalstisko organizāciju un Ministru kabineta sadarbības memorandu lasiet šeit - http://www.mk.gov.lv/lv/sabiedribas-lidzdaliba/sadarbibas-memorands/

Pieteikties dalībai sanāksmē iespējams līdz 2012.gada 13.jūnijam, nosūtot pārstāvja vārdu, uzvārdu un pārstāvēto NVO uz e-pasta adresi gunta.freimane@mk.gov.lv vai pa tālruņiem: 67082929, 67082924. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments.

Ja arī Jūsu NVO atbalsta Memorandā izvirzīto mērķi un vēlas pievienoties Memoranda parakstītājiem, aicinām līdz 12.jūnijam nosūtīt uz savas organizācijas veidlapas rakstītu, parakstītu iesniegumu, kur norādīts pārstāvja vārds, uzvārds un amats, kā arī kontaktinformācija (tālrunis, mob. tālrunis, e-pasts) uz adresi: Brīvības bulv.36, Rīga, LV 1520 vai (ieskenētā veidā) uz e-pastu gunta.freimane@mk.gov.lv, vai faksu 67280469. Nākamā NVO pievienošanās memorandam notiks 2013.gada janvārī.

Sīkāka informācija pa tālr. 67082929 vai e-pastu: gunta.freimane@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu