Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Jaunumi
Par diskusiju dokumentiem
Valsts kancelejas diskusiju dokumenti
Kontakti
Līdzdalības iespējas
Praktiski padomi
Iniciatīva „Labākais līdzdalībā”
Noderīgi resursi
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Kultūras ministrija izstrādā attīstības plānošanas dokumentu kultūras politikā – pamatnostādņu projektu „Radošā Latvija”

Kultūras ministrija
print Nosūtīt
print Drukāt

Šobrīd Kultūras ministrija organizē ekspertu diskusiju ciklu par pamatnostādnēm „Radošā Latvija”, piedaloties atbildīgo nozaru ministriju un dažādu jomu ekspertiem.

Informācija par pamatnostādņu projektu „Radošā Latvija” ievietota Kultūras ministrijas mājaslapā http://www.km.gov.lv/lv/ministrija/radosa_latvija.html.

Attīstības plānošanas dokuments tiek izstrādāts laika posmam no 2014. līdz 2020.gadam.

Attīstības plānošanas dokumenta mērķis ir iezīmēt kultūras lomu, prioritātes un uzdevumus Latvijas attīstībā turpmākajam septiņu gadu periodam, veicinot Latvijas attīstību un ciešāk integrējot kultūru un radošumu izglītībā, ekonomikā un Latvijas teritoriālajā attīstībā.
Dokuments turpinās pašlaik spēkā esošās Valsts kultūrpolitikas vadlīnijas 2006.-2015. gadam „Nacionāla valsts” un veidos sasaisti ar Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģiju „Latvija 2030”, topošo Nacionālo attīstības plānu 2014.-2020.gadam, kā arī ar ES kultūrpolitikas dokumentiem un ES fondu dokumentiem nākamajam plānošanas periodam 2014.-2020.gadam.

Attīstības plānošanas dokumenta izstrādes termiņš: 2013.gada 22.marts.

Sabiedrības līdzdalībai iespējas pieteikties līdz šā gada 25.oktobrim, nosūtot informāciju uz e-pasta adresi Jana.Sakare@km.gov.lv, norādot savu kontaktinformāciju: vārdu, uzvārdu, adresi, tālruni un e-pastu.

Par sabiedrības līdzdalību plānošanas dokumenta izstrādē atbildīgā amatpersona ir Kultūras ministrijas Stratēģijas un reģionālās kultūrpolitikas nodaļas vadītāja Dace Ziemele (tālrunis: 67330250, e-pasta adrese: Dace.Ziemele@km.gov.lv).

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu