Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Labāks regulējums
Cilvēkresursu attīstības politika
Kvalitātes vadība
ES projekti valsts pārvaldes attīstībai
Arhīvs
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Izsludina iepirkumu par valsts budžeta finansētu funkciju uzskaites, izvērtēšanas un analīzes rīka pilnveidošanu

print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 10.septembrī izsludināts atklāts konkurss par valsts budžeta finansētu funkciju uzskaites, izvērtēšanas un analīzes rīka pilnveidošanu.

Valsts budžeta finansētu funkciju uzskaites, izvērtēšanas un analīzes rīks jeb funkciju analīzes rīks tiek izmantots strukturālo reformu plānošanai un izvērtēšanai valsts pārvaldē. Šobrīd funkciju rīks darbojas pilotversijā. Ņemot vērā funkciju rīka nozīmi funkciju izvērtēšanas un optimizēšanas procesā, to ir plānots izstrādāt un ieviest kā pastāvīgu budžeta plānošanas procesa sastāvdaļu.

Iepirkuma ietvaros tiks izstrādāts funkciju analīzes rīks un tā publiskā versija, kura būs pieejama ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Arī publiskajā versijā būs iespējams iepazīties ar detalizētu informāciju par katru valsts budžeta finansētu funkciju, tās īstenošanas apjomu, patērētajiem resursiem, sasniedzamajiem rezultātiem un to rādītājiem un citiem parametriem.

Konkursa rezultātā tiks izvēlēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums, ņemot vērā gan pakalpojuma cenu, gan arī piedāvājuma kvalitāti.

Iepirkums tiek finansēts no Eiropas Savienības līdzekļiem – Eiropas Sociālā fonda 2007.–2013.gadam darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" aktivitātes "Administratīvā kapacitāte". Projektu 100% apmērā finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Aktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru.

Iepirkumu dokumentācija pieejama Ministru kabineta mājaslapā: http://www.mk.gov.lv/lv/vk/valsts-iepirkums/03iep8p1d/


Informāciju sagatavoja:
Laine Kučinska
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece
Tālr.: 67082905 / 29457329
E-pasts: Laine.Kucinska@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu