Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
Izdruka no tap.mk.gov.lv

Publiskā apspriešana: Narkotisko un psihotropo vielu un to atkarības izplatības ierobežošanas un kontroles pamatnostādnes 2010.–2016.gadam

Iekšlietu ministrija (IeM) izstrādā Narkotisko un psihotropo vielu un to atkarības izplatības ierobežošanas un kontroles pamatnostādnes 2010.–2016.gadam un aicina sabiedrību līdzdarboties šī dokumenta sagatavošanas procesā.

Iedzīvotāji un nevalstiskās organizācijas var līdzdarboties, piedaloties publiskajā apspriešanā no 2010.gada 6.jūlija līdz 30.jūlijam, sniedzot savu viedokli un priekšlikumus tam izveidotajā anketā. Anketa un Pamatnostādņu informatīvās daļas pieejamas Iekšlietu ministrijas mājas lapā.

Pamatnostādņu izstrādes mērķi ir samazināt nelegālo narkotiku lietošanas akceptējamību sabiedrībā, nelegālo narkotiku lietošanas nodarīto kaitējumu sabiedrībai un nelegālo narkotiku pieejamību.

Atbildīgā amatpersona par sabiedrisko apspriešanu ir IeM Nozares politikas departamenta Politikas ieviešanas nodaļas vadītājs Jānis Bekmanis, e pasts janis.bekmanis@iem.gov.lv, tālr.67219402.