Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Labāks regulējums
Cilvēkresursu attīstības politika
Kvalitātes vadība
ES projekti valsts pārvaldes attīstībai
Arhīvs
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Darbu sākusi Funkciju audita grupa komunikācijas tehnoloģiju sistēmu un informācijas sistēmu jomā

print Nosūtīt
print Drukāt

Turpinot funkciju auditus valsts pārvaldes iestādēs, darbu sākusi Funkciju audita grupa komunikācijas tehnoloģiju sistēmu un informācijas sistēmu jomā.

Galvenie uzdevumi, kas jāveic funkciju audita grupai ir

  • izvērtēt valsts institūciju īstenotās funkcijas un uzdevumus informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā;
  • izvērtēt valsts institūciju izdevumus 2008. un 2009.gadā un plānotos izdevumus pa gadiem laikposmam līdz 2013.gadam, kas saistīti ar reģistru un valsts informācijas sistēmu darbības nodrošināšanu;
  • sagatavot informāciju par informācijas un komunikācijas tehnoloģiju funkciju un uzdevumu veikšanas apjomu, funkciju un uzdevumu īstenošanai izmantoto resursu, tai skaitā cilvēkresursu, atbilstību labumam, ko sabiedrība gūst no konkrētās funkcijas vai uzdevuma, kā arī funkciju un uzdevumu veikšanas nepieciešamību;
  • izvērtēt iespējamo finanšu līdzekļu un cilvēkresursu ekonomijas apjomu, funkciju un uzdevumu izpildē izmantojot ārpakalpojuma vai citu metodi.

Funkciju audita ziņojumu Funkciju audita komisijai un Ministru prezidentam jāsagatavo un jāiesniedz līdz 2009.gada 31.decembrim.

Pirmā darba grupas tikšanās notikusi 14.oktobrī, savukārt nākamā tikšanās plānota 23.oktobrī. Papildus informācija, normatīvie akti un protokoli pieejami Ministru kabineta mājas lapā, Funkciju audita komisijas sadaļā.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu