Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Aicina iedzīvotājus līdzdarboties valdības nama izgaismošanā „Staro Rīga”

Valsts kanceleja
24.10.2013
print Nosūtīt
print Drukāt
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

Ministru kabinets šogad gaismas festivālā „Staro Rīga” piedalīsies ar brīvības stāstiem. Savu sajūtu par brīvību vēstīs gan sabiedrībā populāras personības, gan jebkurš interesents, kas vēlēsies iesaistīties projekta „Brīvs kā...” veidošanā.

Izgaismošanas projekts tiks īstenots kā video projekciju, gaismas spēļu, mūzikas un teksta sinerģija. Liela nozīme būs Latvijas iedzīvotāju iesaistē, lai izveidotu video projekciju, ko četrus festivāla vakarus 15. – 18. novembrī rādīs uz valdības nama centrālās fasādes.

Elita Dreimane, Valsts kancelejas direktore, pauž gandarījumu par iespēju jau trešo gadu piedalīties gaismas festivālā „Staro Rīga”. Video vēstījumā viņa saka: „Brīvība ir drosmīgas domas pārvērst drosmīgos darbos. Tā ir atbildība par savu dzīvi, pieņemtajiem lēmumiem un tīra sirdsapziņa”.

Ieskaties arī video, ko par brīvību stāsta akadēmiķis Jānis Stradiņš, TV seja Baiba Sipeniece, sešgadīgā Šarlote, sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis un raidījuma „Ātruma cilts” vadītāja Sanita Pelēķe. Video: http://ej.uz/brivibasvideo.

Un ko Tev nozīmē brīvība? Nāc pulkā un pastāsti to mums, lai kopā varam veidot Ministru kabineta ēkas izgaismošanas projektu gaismas festivālam. Piesakies elektroniskā formā http://ej.uz/Brivibas36staro vai zvani pa tālruni 67082902 līdz 30.oktobrim.

Projekta „Brīvs kā...” idejas autori ir Valsts kanceleja un radošā aģentūra „3K Management”. Savukārt par šā gada sadarbības partneriem kļuvuši AS „Latvenergo” un SIA „ProSound”. Finansiālo atbalstu sniedz „Nodibinājums Rīga 2014”.

Gaismas festivāls „Staro Rīga” norit jau sesto gadu un tā koncepcija šoreiz ir „Seši stāsti par prieku”, kas ietverti tematiskajās līnijās: Rīgas karnevāls; Okeāna alkas; Izdzīvošanas komplekts; Ceļu karte; Dzintara ādere un Brīvības iela. Festivāla mājaslapa: www.staroriga.lv.
 

ILZE PAVLOVA
Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece
Tālrunis: 67082902, 26533905
E-pasts: ilze.pavlova@mk.gov.lv

 


Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu