Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Ministru prezidenta jaunumi
Ministru prezidenta funkcijas
Ministru prezidenta birojs
Ministru prezidenta vadītās padotības iestādes
Ministru prezidenta vadītās padomes un darba grupas
Ministru prezidenta runas
Ministru prezidenta ziņojumi
Ministru prezidenta pateicības un atzinības
Ministru prezidenta foto galerija
Latvijas Republikas Ministru prezidenti
Ministru prezidenta viesu grāmata
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Latvijas Republikas Ministru prezidenta Induļa Emša runa 2004.gada 4.jūnijā

print Nosūtīt
print Drukāt

Cienītās dāmas un godātie kungi!

Man ir patiess prieks sveikt šovakar šeit Latvijas goda konsulu 2.sanāksmes dalībniekus, cilvēkus, kuri ar savu nesavtīgo ieguldījumu palīdzējuši Latvijai kļūt pasaulē redzamākai.

Pateicoties jūsu atbalstam un zināšanām, kā arī pieredzei un personīgajiem kontaktiem Latvijai ir bijusi iespēja ievērojami vairāk paplašināt un veicināt starptautiskos ekonomiskos un politiskos sakarus, popularizēt savu kultūru un mākslu. Tas, ka Latvija šodien ir pilnā mērā atgriezusies Eiropā, kā arī iekļāvusies kopīgās drošības struktūrās, neapšaubāmi ir arī jūsu nopelns.

Paldies jums, kas darbojaties roku rokā ar mūsu vēstniecībām, paplašinot viņu darbības iespējas gan ar ieteikumiem, gan personīgajām iniciatīvām, gan tīri praktisku atbalstu. Paldies par jūsu organizētajiem pasākumiem, izstādēm, tikšanām, kas devušas iespēju daudz lielākam cilvēku skaitam tikties, apmainīties viedokļiem un iegūt informāciju, nekā ja to darītu tikai vēstniecību darbinieki.

Īpašu pateicību ir pelnījuši tie goda konsuli, kuri savās valstīs ir vienīgie Latvijas pārstāvji, kuriem nav vēstniecības drošā pleca uz kura atbalstīties savā ikdienas darbā. Jo tikai pateicoties jūsu aizrautībai un iniciatīvai mums ir iespēja veidot sakarus ar jūsu valstu sabiedrību. Jūs esiet arī galvenais atbalsta punkts, gan organizējot mūsu valsts amatpersonu braucienus, gan tajos gadījumos, kad nepieciešama konsulāra rakstura palīdzība.

Vēlu mums visiem panākumus kopīgajā darbā!

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu