Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Jaunumi
Par diskusiju dokumentiem
Valsts kancelejas diskusiju dokumenti
Kontakti
Līdzdalības iespējas
Praktiski padomi
Iniciatīva „Labākais līdzdalībā”
Noderīgi resursi
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Koncepcijas par kompetenču sadalījumu starp institūcijām jūras telpiskajā plānošanā publiskā apspriešana

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija
print Nosūtīt
print Drukāt

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izstrādā attīstības plānošanas dokumentu reģionālajā politikā – Koncepcija par kompetenču sadalījumu starp institūcijām jūras telpiskajā plānošanā.

Attīstības plānošanas dokuments tiek izstrādāts no 01.09.2010. līdz 30.12.2011.

Attīstības plānošanas dokumenta mērķis ir noteikt jūras telpiskajā plānošanā iesaistāmās institūcijas, to lomu un atbildību jūras telpiskajā plānošanā.

Attīstības plānošanas dokuments ir beztermiņa, jo atbilstoši Attīstības plānošanas sistēmas likuma 8.pantam tiek izstrādāts konceptuāla lēmuma pieņemšanai.

Sabiedrība aicināta piedalīties publiskajā apspriešanā no 2011.gada 9.septembra līdz 10.oktobrim, iesūtot priekšlikumus un iebildumus pa pastu vai elektroniskā formā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Telpiskās plānošanas departamentam (pasta adrese: Peldu iela 25, Rīgā, LV-1494; e-pasta adrese: elina.veidemane@varam.gov.lv).

Par sabiedrības līdzdalību atbildīgā amatpersona ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Telpiskā plānošanas departamenta Reģionālās plānošanas nodaļas vecākā referente Elīna Veidemane (tālrunis: 67770498, e-pasta adrese: elina.veidemane@varam.gov.lv).

Koncepcija par kompetenču sadalījumu starp institūcijām jūras telpiskajā plānošanā (informatīvā daļa)

Pielikums Nr.1 „Jūras plānojumā attēlojamā pamatinformācija, atbildīgās institūcijas un iespējamais plānotās izmantošanas zonējums”


Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu