Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kancelejā viesojas Rumānijas delegācija

Valsts kanceleja
30.01.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Šonedēļ Latvijas, Rumānijas un Eiropas Savienības (ES) sadarbības projekta “Rumānijas valdības rīcībpolitiku vadības, koordinācijas un lēmumu pieņemšanas kapacitātes stiprināšana” ietvaros Rumānijas delegācija viesojas Latvijā. Vizītes laikā plānotas vairākas tikšanās ar Valsts kancelejas speciālistiem, kā arī ar citu valsts pārvaldes institūciju ekspertiem. Šodien, 30.janvārī notiek Rumānijas pārstāvju tikšanās ar Valsts kancelejas direktori Guntu Veismani.

Paredzēts, ka šīs nedēļas laikā Rumānijas pārstāvjiem tiks sniegta informācija par Latviju, par valsts pārvaldes un valdības darbību, par valsts pārvaldes reformu procesu, par ietekmes novērtēšanu, par rīcībpolitiku koordināciju, par stratēģisko vadību un to sasaisti ar budžeta veidošanu, par tiesību aktu projektu izstrādi un konsultācijām ar sabiedrību, par kvalitātes vadības sistēmu, par e-portfeli, par informācijas tehnoloģiju izmantošanu valsts pārvaldē un citām aktualitātēm.

Šī projekta mērķis ir sniegt konsultācijas un priekšlikumus Rumānijas valsts pārvaldei rīcībpolitiku vadības, koordinācijas un lēmumu pieņemšanas kvalitātes uzlabošanai, kā arī – rīcībpolitiku stratēģiskai sasaistei ar valsts budžetu.

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu