Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kanceleja piedalīsies Ēnu dienā

Valsts kanceleja
21.02.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 22.februārī Junior Achievement Latvija organizētās Ēnu dienas ietvaros Valsts kancelejā viesosies vairāku Latvijas skolu pārstāvji, lai iepazītos ar Valsts kancelejas darbu.

Valsts kancelejā viesosies Ieva Romenkova no Ikšķiles vidusskolas, Zane Gailīte no Madonas Valsts ģimnāzijas, Anna Grišina no Rīgas 95.vidusskolas, Līga Konrade no Tukuma 2.vidusskolas un Dāvids Doršs no Valkas ģimnāzijas.

Savas “ēnas” arī būs Ministru prezidenta padomniecei sociālajos jautājumos Ilzei Stobovai – Laila Paršova no Kārsavas vidusskolas un Gunta Šulca no Lejasciema vidusskolas.

Valsts kancelejā jaunieši tiks iepazīstināti ar tās departamentu darbu, kā tiek organizatoriski nodrošināts Ministru kabineta darbs – organizētas Ministru kabineta sēdes, nodrošināta Ministru kabineta dokumentu sagatavošana, pārvaldīta Ministru kabineta lietvedība. Jauniešiem tiks sniegta informācija par koordinācijas darbu vienotas valsts politikas plānošanā un īstenošanā, sadar­bībā ar ministrijām sniedzot Ministru kabinetam priekšlikumus par valsts attīstības prioritātēm; kā arī sabiedrības informēšanā par Ministru kabineta darbu.

Kā savā motivācijas vēstulē norāda Ieva Romenkova, lai iepazītos ar valsts kancelejas darbi: “Es vēlos iepazīties ar Valsts kancelejas darbu, tās struktūrvienībām, departamentiem, tātad “ēnot” kādu no darbiniekiem. Vēlos iepazīt šī cilvēka darba pienākumus, dienas kārtību, ceru, ka man tiks dota iespēja iepazīt Ministru kabineta dokumentus, normatīvos aktus, pēc kuriem sagatavo dokumentus, to, kā notiek sabiedrības informēšana, uzdevumu plānošana. Iespējams, savu turpmāko profesiju saistīšu tieši ar darbu vadīšanu kādā jomā. Šī varētu būt lieliska pieredze, jo valsts kanceleja ir tiešā veidā saistīta ar Valsts vadīšanu.”

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu