Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Notika Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēde

Valsts kanceleja
01.03.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien notika Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes (NTSP) sēde.

Sēdes laikā padomes locekļi apstiprināja NTSP sēdēs izskatāmo jautājumu plānu 2006.gadam. Padome pieņēma zināšanai informāciju par nepieciešamajām izmaiņām NTSP nolikumā un reglamentā, konkrēti priekšlikumi tiks sagatavoti izskatīšanai nākošajā NTSP sēdē.

Padome iepazinās ar NTSP darba grupas ziņojumu par „Darba laiku regulējošo tiesību normu piemērošana veselības aprūpē” un nolēma, ka diskusiju darba grupā nepieciešams turpināt.

Padome iepazinās ar informāciju par NTSP apakšpadomēm, to darbību un tehnisko apkalpošanu. Padome apstiprināja arī NTSP sēžu grafiku 2006.gadam. Nākošā NTSP sēde notiks 12.aprīlī, kurā tiks skatīts Veselības ministrijas darba grupas “Par pasākumu plānu par pārejošas darba nespējas ekspertīzes uzlabošanu valstī” sagatavotais ziņojums.

NTSP koordinē un organizē trīspusējo sociālo dialogu starp darba devēju organizācijām, valsts institūcijām un arodbiedrībām, lai saskaņotu šo organizāciju intereses sociālajos un ekonomiskajos jautājumos, tādējādi garantējot sociālo stabilitāti valstī. NTSP un tās apakšpadomes uz paritātes pamatiem veido valdības, Latvijas Darba devēju konfederācijas un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības izvirzītie pārstāvji.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu