Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Prezentēs pētījumu un publikāciju datu bāzi

Valsts kanceleja
03.04.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 5.aprīlī plkst. 11:00 Valsts kancelejā notiks preses konference, kurā tiks prezentēta Pētījumu un publikāciju datu bāze. Preses konference notiks Ministru kabineta III stāvā, 319.telpā.

Datu bāze izveidota pēc Ministru prezidenta iniciatīvas, ar mērķi apzināt iestādēs veiktos pētījumus, lai novērstu potenciālu pētījumu pārklāšanos un prognozētu turpmāko pētījumu tematus, lai racionāli izmantotu valsts finanšu līdzekļus un veicinātu vienotu rīcībpolitiku izstrādi.

Šī datu bāze piedāvās unikālu iespēju - vienkopus atrast visus valsts pārvaldes iestāžu pētījumus, publikācijas un metodiku sākot ar 2000.gadu. Tāpat šajā datu bāzē būs apkopots perspektīvo pētījumu, publikāciju un metodiku saraksts, kuri tiks uzsākti turpmākajos divos gados.

Datu bāze bez maksas būs pieejama Ministru kabineta un Valsts kancelejas interneta mājas lapā www.mk.gov.lv

Datu bāzes lietotājiem būs nodrošināta iespēja veikt dokumentu atlasi pēc to veidiem, jomām, iesniedzējinstitūcijām, kā arī lejupielādēt dokumentu pilnus tekstus.

Preses konferencē – datu bāzes prezentācijā piedalīsies Ministru prezidenta padomniece Ilze Stobova un Politikas koordinācijas departamenta konsultants Valērijs Stūris.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri vēlas piedalīties preses konferencē un nav akreditēti darbam Ministru kabineta ēkā, lūdzam pieteikt caurlaidi Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni 7082828.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu