Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents 18. un 19.maijā darba vizītē apmeklēs Latgali

Valsts kanceleja
17.05.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

18. un 19.maijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītē apmeklēs Ludzu, Rēzekni, Krāslavu un Preiļus.

18.maijā plkst. 9.45 Ministru prezidents ierodas Ludzas pilsētas domē, kur paredzēta tikšanās ar Ludzas domes priekšsēdētāju Valentīnu Lazovsku, domes darbiniekiem, pašvaldību iestāžu vadītājiem, pilsētas uzņēmējiem un Ludzas rajona zemniekiem. Pēc tikšanās pilsētas domē A.Kalvītis apmeklēs divus ražošanas uzņēmumus ar atšķirīgu nodarbināto skaitu - SIA „Ludzas maiznīca”, kurā strādā 157 darbinieki un šūšanas uzņēmumu SIA „Siluets 93” ar 9 darbiniekiem, lai pārrunātu uzņēmumu attīstības iespējas.

Plkst.13.00 Rēzeknē Ministru prezidents tiksies ar Rēzeknes – Aglonas diecēzes bīskapu Jāni Buli. Darba pusdienās A.Kalvītim paredzēta tikšanās ar Rēzeknes domes priekšsēdētāju Juri Gunti Vjaksi, Rēzeknes Speciālās ekonomiskās zonas valdes priekšsēdētāju Sandru Ežmali un pašvaldības aģentūras „Rēzeknes biznesa centrs” projektu vadītāju Ināru Groci, lai pārrunātu Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas attīstību un iepazītos ar uzsāktajiem Rēzeknes biznesa centra projektiem, kuriem piesaistīts nozīmīgs ES līdzfinansējums.

Plkst.16.00 Ministru prezidents ieradīsies Krāslavas novada domē, lai tiktos ar domes vadību un pārrunātu aktuālākos pašvaldības jautājumus. Krāslavā Ministru prezidents apmeklēs Mūzikas skolu, kura atzīmējusi savu 45 gadadienu, iepazīsies ar pirmskolas izglītības iestādi „Pienenīte”, kā arī paredzēts apmeklēt SIA „Krāslavas nami” centrālo katlu māju, lai iepazītos ar apkures jautājuma risināšanu pašvaldībā.

19.maijā Ministru prezidents ieradīsies Preiļos, kur Preiļu novada domē paredzēta tikšanās ar domes priekšsēdētāju Jāni Eglīti un domes darbiniekiem. Ministru prezidents apmeklēs jauno Valsts ieņēmuma dienesta ēku.

Plkst.11.30 Preiļu novada Kultūras centrā Ministru prezidents Aigars Kalvītis un izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža piedalīsies Latvijas Avīzes vadītajā diskusijā „Izglītība un uz zināšanām balstīta ekonomika”.

Plkst.14.30 Preiļu Valsts ģimnāzijā notiks diskusija „Izglītība – Latvijas konkurētspējas pamats”, kurā valdības vadītājs tiksies ar Preiļu novada skolu pedagogiem un uzņēmējiem.

Latgales apmeklējuma noslēgumā plkst.15.40 Ministru prezidents apmeklēs SIA „Agrofirma „Turība”” slaucamo govju kompleksu „Progress” un darba vizītes noslēgumā Riebiņu novada domē paredzēta tikšanās ar Latgales reģiona lielākajiem piena produkcijas ražotājiem.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu