Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents apmeklēs darba vizītē Liepāju un Pāvilostu

Valsts kanceleja
01.06.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 2.jūnijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs darba vizītē Liepāju un Pāvilostu.

Plkst. 11.00 Ministru prezidents kopā ar Liepājas pilsētas domes vadību apskatīs Liepājas 5.vidusskolas piebūves celtniecības objektu.

Plkst.12.00. Ministru prezidents piedalīsies Liepājas partijas un Tautas partijas sadarbības līguma parakstīšanā, kas notiks Liepājas partijas birojā, Graudu ielā 50.

Plkst.13.45 Ministru prezidents tiksies pilsētas domē ar domes vadību, lai pārrunātu jautājumus par Liepājas projektiem ES fondu apguvē 2007.– 2013.gada programmēšanas periodā, kā arī Liepājas multifunkcionālās sporta halles projekta finansējumu un Liepājas koncertzāles projekta finansējumu. Pēc tikšanās paredzēta Ministru prezidenta Aigara Kalvīša preses konference.

Pēcpusdienā Ministru prezidents ieradīsies jau iepriekš plānotajā vizītē Pāvilostā, to apmeklēt aicināja Pāvilostas jaunieši, kuri februāra mēnesī iepazīstināja valdības vadītāju ar savu projektu Pāvilostas pelēkās kāpas aizsardzībai. Jaunieši izveidojuši savu komandu “Piekraste spoguļrakstā”, tā ir izveidojusi videofilmu par Pāvilostas pelēko kāpu, kura ieguvusi Jauno Vides reportieru konkursā pirmo vietu.

Plkst.16.00 Sakas novada domē (Dzintaru ielā 73, Pāvilosta), paredzēta Ministru prezidenta tikšanās ar domes vadību, deputātiem, skolēniem un skolas vadību, lai apmainītos ar viedokļiem par iespējamo Pāvilostas pelēkās kāpas aizsardzību. Pēc tikšanās A.Kalvītis kopā ar jauniešiem paredzējis apskatīt Pāvilostas pelēko kāpu un iestādīt koku Pāvilostas simtgades parkā.

Darba vizītes noslēgumā Ministru prezidents apmeklēs jaunuzcelto jahtu piestātni „Pāvilosta Marina”.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu