Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents un ministri desmito reizi tiksies ar Ārvalstu investoru padomes Latvijā augstākajām amatpersonām

Valsts kanceleja
19.06.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Ceturtdien, 22.jūnijā, pulksten 9.00 – 12.15 Ministru kabineta Zaļajā zālē (Ministru kabineta 2.stāvā) notiks 10.Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā augsta līmeņa tikšanās. Sēdes sākumā pulksten 9.00 paredzēta TV un foto iespēja.

Pasākuma atklāšanā uzrunas teiks augsta līmeņa tikšanās goda līdzpriekšsēdētāji: Ministru prezidents Aigars Kalvītis un Norddeutsche Landesbank Girozentrale valdes loceklis Gunters Dunkels (Gunter Dunkel).

Tikšanās pirmajā daļā ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs informēs par Latvijas ekonomikas un uzņēmējdarbības vides attīstību.

Sanāksmes turpinājumā Ārvalstu investoru padomes Latvijā pārstāvis Pers Mollers (Per Moller) runās par progresu un iecerēm valdības un investoru sadarbībā, uzlabojot investīciju un uzņēmējdarbības vidi Latvijā.

Pasākuma otrajā daļā Ārvalstu investoru padomes Latvijā Publiskā sektora komitejas vadītāja Helena Barkere (Helen Barker) iepazīstinās ar valsts pārvaldes iespējām sadarbībā ar investoriem paaugstināt Latvijas tautsaimniecības konkurētspēju.

Savukārt Ārvalstu investoru padomes Latvijā Nākotnes vīzijas un stratēģijas komitejas vadītājs Romāns Baumanis izklāstīs investoru redzējumu par Latvijas izaugsmes stratēģijām.

Pasākumā paredzētas Latvijas valdības un aptuveni piecdesmit Ārvalstu investoru padomes Latvijā biedru, ārvalstu un vietējo uzņēmumu pārstāvju diskusijas, kā arī kopīga komunikē apspriešana un pieņemšana.

Pēc tikšanās pulksten 12.30 Ministru prezidenta zālē (Ministru kabineta 3.stāvā) notiks Aigara Kalvīša un Guntera Dunkela kopīga preses konference.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri vēlas piedalīties preses konferencē un filmēt vai fotografēt tikšanās sākumu, lūdzam pieteikties Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā līdz šā gada 21.jūnijam pulksten 15.00 pa tālruni: 7082919 vai elektroniski: Jana.Vektere@mk.gov.lv .

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu