Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents apmeklēs darba vizītē Gulbeni un Balvus

Valsts kanceleja
10.08.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 11.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs darba vizītē Gulbeni un Balvus.

Darba vizīte sāksies plkst. 9.30, kad Gulbenes rajona Padomē, Ministru prezidents tiksies ar Gulbenes rajona Padomes priekšsēdētāju Nikolaju Stepanovu, lai pārrunātu rajona pašvaldības aktualitātes.

Plkst.11.00 A.Kalvītis tiksies ar rajona pašvaldību, valsts iestāžu, uzņēmumu vadītājiem, tikšanās notiks Gulbenes rajona Padomes zālē, pēc tikšanās paredzēts apmeklēt vairākas Gulbenes pilsētas iestādes un organizācijas – Gulbenes rajona sporta centru, SIA „Konto”, valsts a/s „Latvijas dzelzceļš” Gulbenes staciju.

Plkst. 15.00 Ministru prezidents ieradīsies Balvu pilsētas domē, kur paredzēta tikšanās ar domes priekšsēdētāju Ināru Ņikuļinu un pilsētas vadību, lai pārrunātu Balvu pašvaldības aktualitātes.

Plkst.15.15 pilsētas domē Ministru prezidents tiksies ar Balvu pilsētas un rajona jaunajiem uzņēmējiem.

Pēc tikšanās paredzēta Balvu pilsētas apskate, kuras laikā Ministru prezidents viesosies Balvu pamatskolā (Balvu muiža), kurā notiks saruna ar Balvu pamatskolas pedagogiem par izglītības aktualitātēm.

Plkst.17.00 Ministru prezidents ieradīsies Balvu rajona policijas pārvaldē (Bērzpils ielā 20), kurā paredzēt tikšanās ar Balvu rajona policijas pārvaldes vadību.

Darba vizītes noslēgumā, plkst.18.00 Ministru prezidents A.Kalvītis tiksies ar Balvu pilsētas un rajona iedzīvotājiem, tikšanās notiks Balvu kultūras un atpūtas centrā (Brīvības ielā 61).

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu