Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents iepazīsies ar jaunākajiem sasniegumiem a/s „Grindeks”

Valsts kanceleja
15.08.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 16.augustā Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs farmācijas ražošanas uzņēmumu a/s „Grindeks”, lai tiktos ar uzņēmuma Padomes priekšsēdētāju Kirovu Lipmanu, valdes priekšsēdētāju Valdi Jākobsonu, un citiem uzņēmuma vadības pārstāvjiem.

Apmeklējuma sākumā valdes priekšsēdētājs V.Jākobsons iepazīstinās Ministru prezidentu ar uzņēmuma darbību, sasniegtajiem rezultātiem, tuvāko piecu gadu darbības plānu, kā arī investīciju ieguldījumu uzņēmuma attīstībā.

Grindeks rezultatīvo darbību farmācijas tirgū nodrošina pārliecinoša jaunāko tehnoloģiju izmantošana un efektīva industriālā plānošana, kā arī augstas kvalifikācijas darbinieki, norāda Ministru prezidents. A.Kalvītis: „Inovācija un augsto tehnoloģiju attīstība uzņēmumā balstīta uz jau vēsturiski veidojušos zinātnes un rūpniecības sadarbību un zinātniskās pētniecības attīstību. Kas ir būtisks piemērs citiem Latvijas ražošanas uzņēmumiem.”

Sarunas gaitā paredzēta diskusija par valsts atbalstu investīciju piesaistē vietējiem ražotājiem. Kā arī apspriestas problēmas esošajā izglītības sistēmā, kas šobrīd nozīmīgi ietekmē kvalificēta darbaspēka sagatavošanu farmācijas ražošanas uzņēmumiem.

Apmeklējuma laikā paredzēta uzņēmuma apskate – Aktīvo farmaceitisko vielu struktūra (Mildronāta 1. stadijas ražotne, jaunā Grindeks Mērogošanas laboratorija) un Gatavo zāļu formu ražotne (Tabletēšanas un Jaunās pakošanas sistēmas).

Masu saziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai! Uzņēmuma apmeklējums (atrodas Rīgā, Krustpils ielā 53) sāksies plkst.14.00.

Ir iespēja nokļūt uz uzņēmumu ar mūsu transportu, kurš dosies no Ministru kabineta (Brīvības bulv.36, galvenās ieejas) plkst.13.20 (vietu skaits ierobežots). Par savu vēlmi pievienoties uzņēmuma apmeklējumam, lūdzam darīt zināmu Komunikācijas departamenta, līdz 16.augustam plkst. 12.00, pa tālr. 7082922 vai 29241016.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu