Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents apmeklēs darba vizītē Talsu rajonu

Valsts kanceleja
24.08.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 25.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs darba vizītē Talsu rajonu. Vizītes laikā Ministru prezidentu pavadīs Talsu rajona padomes priekšsēdētājs Ģirts Kalnbirze un Talsu pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus.

Ministru prezidenta darba vizīte sāksies plkst.9.00 Talsu rajona padomes pansionātā „Lauciene”, kur paredzēta tikšanās ar pansionāta iemītniekiem un Laucienas pagasta iedzīvotājiem. Pansionāts „Lauciena” ir izveidots par ES līdzekļiem kā dienas rehabilitācijas centrs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Plkst. 10.00 Ministru prezidents ieradīsies Talsu 2.vidusskolā, kur piedalīsies rajona izglītības iestāžu direktoru un viņu vietnieku mācību darbā gadskārtējā seminārā, tuvojoties Jaunajam mācību gadam, kurā tiks pārrunātas aktualitātes izglītības jomā.

Plkst.11.50 Ministru prezidents ieradīsies Valdemārpilī. Valdemārpils vidusskolā paredzēta tikšanās ar topošā novada deputātiem un iedzīvotājiem, lai pārrunātu aktualitātes novada veidošanas gaitā. Tikšanās reizē, tiks pasniegts Ministru prezidenta Pateicības raksts Valdemārpils vidusskolas skolotājai Līvijai Jansonei par godprātīgu un radošu darbu bērnu un jauniešu izglītošanā un audzināšanā.

Plkst.14.45 Ministru prezidents A.Kalvītis apmeklēs a/s „Ingrid D” modernizētu koka apstrādes cehu, Laizdes pagasta „Ielejas”.

Plkst.15.45 A.Kalvītis iepazīsies ar ES prasībām atbilstošām piena apstrādes iekārtām uzņēmumā „Talsu piensaimnieks”.

Plksts.16.30 Ministru prezidents apmeklēs uzņēmumu SIA „Kurzemes sēklas”, kurā paredzēta tikšanās ar Talsu rajona zemniekiem, lai pārrunātu aktualitātes lauksaimniecībā.

Plkst. 18.00 Ministru prezidents ieradīsies Talsos, kur Talsu tautas namā paredzēta tikšanās ar Talsu pilsētas un rajona iedzīvotājiem. Šajā tikšanās laikā, tiks pasniegti divi Ministru prezidenta Pateicības raksti – Talsu Valsts ģimnāzijas skolotājai Antrai Grūbei par radošu un kvalitatīvu pedagoģisko darbu un ieguldījumu jauniešu pilsoniskajā audzināšanā, kultūrvēsturisko tradīciju saglabāšanā, kā arī Talsu Kristīgās vidusskolas skolotājam Verneram Brāķerim par dāsnu sirdsdarbu un mūža ieguldījumu bērnu un jauniešu izglītošanā un audzināšanā.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu