Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalīsies Rīgas dienās Hamburgā

Valsts kanceleja
29.08.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Ceturtdien, 31.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis dosies uz Hamburgu, lai piedalītos Rīgas dienu pasākumos Hamburgā, kas notiks no šā gada 31.augusta līdz 9.septembrim.

1.septembrī Ministru prezidents Hamburgā piedalīsies un teiks uzrunu Latvijas investīciju un attīstības aģentūras rīkotajā seminārā „Rīga – pilsēta ar nākotni. Investīcijas Baltijas metropolē”.

Aigars Kalvītis tiksies ar Hamburgas pirmo birģermeistaru Oli fon Boistu (Ole von Beust) un pārrunās Rīgas un Hamburgas sadarbību ekonomikā, tranzīta jomā, tūrismā un kultūrā.

Ministru prezidents apmeklēs Latvijas Goda konsulātu un tiksies ar Latvijas Goda konsuli Vācijā Dr. Zabīni Zommerkampu-Homani. Aigars Kalvītis apmeklēs arī Latvijas investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecību Hamburgā.

Rīgas dienu laikā paredzēta plaša kultūras programma: Z.Dzividzinskas un L.Baloža fotoizstādes atklāšana, Kārļa Vērdiņa un Matiasa Knolla dzejas lasījumi, kora „Skaņupe” un pianista Ginta Rāceņa koncerts, dziesminieka Gorana Gora uzstāšanās, Latvijas un Vācijas jauno gleznotāju meistardarbnīca Eiropas Savienības projektā „Hamburga satiek Rīgu”, kā arī Latvijas režisoru filmu demonstrēšana.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu