Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents dosies oficiālā vizītē uz Moldovas Republiku

Valsts kanceleja
04.09.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 6.septembrī, vakarā Ministru prezidents Aigars Kalvītis dosies oficiālā vizītē uz Moldovas Republiku, kuras laikā Ministru prezidentam paredzēta plaša programma – tikšanās ar valsts augstākajām amatpersonām, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem un ražošanas uzņēmuma apmeklējums.

7.septembrī Ministru prezidentam plānota oficiāla sagaidīšanas ceremonija Kišiņevā pie Moldovas valdības ēkas un tikšanās ar Moldovas premjerministru Vasile Tarlev.

Tikšanās noslēgumā premjerministri parakstīs divpusēju līgumu starp Latvijas Republikas valdību un Moldovas Republikas valdību par sadarbību izglītībā, kultūrā, jaunatnes un sporta lietās.

Aigaram Kalvītim paredzētas tikšanās ar Moldovas ekonomikas un tirdzniecības ministru Valeriu Lazār, kā arī piedalīšanās Moldovas premjerministra rīkotajās oficiālajās vakariņās par godu Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim.

Vizītes laikā Aigars Kalvītis tiksies ar Moldovas premjerministra vietnieku, ārlietu un Eiropas integrācijas ministru Andrei Stratan, apmeklēs Moldovas Parlamentu un tiksies ar Parlamenta priekšsēdētāju Marian Lupu.

Ministru prezidents tikies ar Eiropas Savienības Robežkontroles atbalsta misijas vadītāju uz Ukrainas un Moldovas robežas Ferenç Banfi, kurā piedalās arī Latvijas Robežsardzes un Muitas dienestu pārstāvji.

Latvijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis atgriezīsies 10.septembrī.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu