Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiksies ar Rīgas NATO samita atbalstītājiem

Valsts kanceleja
02.10.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Otrdien, 3.oktobrī, pulksten 11.40 Ministru prezidenta zālē (Ministru kabineta 3.stāvā) Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiksies ar Rīgas NATO samita fonda priekšsēdētāju Aivi Roni un fonda lielākajiem ziedotājiem: Parex banku, to atbalsta arī Liepājas Metalurgs un Latvija Statoil. Pirms tikšanās paredzēta TV un foto iespēja.

Tikšanās laikā Ministru prezidents ar fonda pārstāvjiem pārrunās jautājumus saistībā ar augsta līmeņa akadēmiskās konferences un Jauno politisko līderu foruma sagatavošanu, kā arī pateiksies privātā sektora pārstāvjiem par atbalstu NATO samita organizēšanā.

Fonds finansiāli atbalsta pasākumus NATO galotņu sanāksmes sekmīgai norisei, tai skaitā augsta līmeņa akadēmisko konferenci, Jauno politisko līderu forumu, kā arī citus sabiedrību informējošus un izglītojošus pasākumus par NATO. Visus līdzekļus fonds iegūst no privātiem ziedojumiem.

Privātā sektora atbalsts NATO samita organizēšanā ir kļuvis par tradīciju. Šādu atbalstu uzņēmēji snieguši vairākos iepriekšējos NATO samitos, veidojot atbalsta komitejas un paužot atbalstu globālajai drošībai. Starptautisko NATO Rīgas samita atbalsta komiteju vada trīs līdzpriekšsēdētāji – ASV telekomunikāciju kompānijas AT&T viceprezidents Timotejs Makkouns (Timothy J. McKone), Daimler Chrysler viceprezidents Roberts Liberatore (Robert Liberatore) un Latvijas – Amerikas finanšu foruma valdes priekšsēdētājs Aivis Ronis.

Rīgas NATO samita fonda mērķis ir sekmēt sabiedrības un biznesa iesaisti transatlantiskās solidaritātes stiprināšanā. Fonds atbalsta sabiedriska labuma iniciatīvas, īpaši pievēršot uzmanību pilsoniskās sabiedrības attīstībai un izglītības un pētniecības veicināšanai.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri nav akreditēti darbam Ministru kabineta ēkā, lūdzam pieteikt caurlaidi Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni 7082828.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu