Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents apmeklēs Valmieru

Valsts kanceleja
04.10.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 5.oktobrī Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītē apmeklēs Valmieru.

Ministru prezidentu ar Valmieras attīstības perspektīvām, esošajām pašvaldības aktualitātēm un problēmām iepazīstinās Valmieras domes priekšsēdētājs Inesis Boķis un domes vadība.

Ministru prezidents uzstāsies ar lekciju „Par Latvijas tautsaimniecības attīstību” Vidzemes augstskolas pasniedzējiem un studentiem.

 Ministru prezidents apmeklēs a/s „Valmieras stikla šķiedra” kur iepazīsies ar rūpnīcas ražošanas procesu, kā arī pārrunās uzņēmuma attīstības perspektīvas ar a/s prezidentu Andri Oskaru Brutānu.

Ministru prezidents paredzējis apmeklēt pansionātu „Valmiera”, lai iepazītos ar sociālās aprūpes darba organizāciju renovētajā pansionātā.

A.Kalvītis apmeklēs Valmieras Valsts ģimnāziju, kurā tiks pārrunātas izglītības jomas aktualitātes un problēmas, t.sk., pedagogu darba samaksu un pedagogu darba kvalitātes kritērijiem.

Ministru prezidentam paredzēta tikšanās ar Latvijas Piensaimnieku centrālās savienības valdes locekļiem, lai pārrunātu šīs nozares būtiskākās aktualitātes.

Darba vizītes noslēgumā Ministru prezidents tiksies ar Valmieras uzņēmējiem – Uzņēmēju kluba 13+ biedriem un pārējo Valmieras uzņēmēju klubu valdes locekļiem, lai pārrunātu uzņēmējdarbības aktualitātes un problēmas.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
7082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu