Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents tikās ar Moldovas vēstnieku

Valsts kanceleja
21.11.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša iepazīšanās vizītē ieradās Moldovas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Eduards Meļņiks (Eduard Melnic), kurš ir pirmais Latvijā rezidējošais Moldovas vēstnieks, kopš pagājušajā gadā Rīgā tika atvērta vienīgā Moldovas vēstniecība Baltijas valstīs.

Tikšanās laikā Ministru prezidents atzinīgi novērtēja līdzšinējo sadarbību starp abām valstīm, kā arī uzsvēra, ka Latvijas ārpolitikā nozīmīgu vietu ieņem Jaunie kaimiņi. Būtiski, ka pieaug jaunu projektu skaits kurus Latvija realizē Moldovā. Vēstnieks izteica cerību, ka šī tendence turpināsies, jo septembrī notikušās Ministru prezidenta vizītes laikā tika iezīmēti vairāki abu valstu sadarbības virzieni.

Ministru prezidents uzklausīja Moldovas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Eduarda Meļņika izklāstītās Moldovas prioritātes attiecību veidošanā ar Eiropas Savienību. A.Kalvītis informēja, ka jautājumus par attiecību veidošanu ar Moldovu, plāno pārrunāt ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāju Žozē Manuelu Barrozo, gaidāmās vizītes laikā Briselē.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
7082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu