Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents tiksies ar Latvijas izlases bendijā sportistiem

Valsts kanceleja
07.02.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 8.februārī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiksies ar Latvijas izlases bendijā sportistiem un Latvijas bendija federācijas (LBF) pārstāvjiem, lai apsveiktu ar gūtajiem panākumiem Pasaules čempionātā.

A.Kalvītis: „Pagājušajā gadā oficiāli reģistrētā Latvijas Bendija Federācija ir papildinājusi Latvijas sporta veidu saimi, un komandas sasniegtais rezultāts liecina, ka esam atvērti jauniem izaicinājumiem sporta jomā.”

Ministru prezidents pasniegs Latvijas izlases spēlētājiem Ministru prezidenta Pateicības rakstus par šī sporta veicināšanu. Savukārt spēlētāji dāvinās A.Kalvītim bendija nūju ar saviem autogrāfiem un bumbiņu.

Pirmo reizi valsts vēsturē piedaloties Pasaules čempionātā bendijā, kas šogad notika Kemerovo, Krievijā, Latvijas izlase izcīnīja augsto otro vietu B grupā un sudraba medaļas. Latvijas pretinieki bija Igaunijas, ASV, Nīderlandes, Ungārijas un Mongolijas komandas.

Aicinām masu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties Ministru prezidenta, Latvijas izlases bendijā un LBF pārstāvju tikšanās, kura notiks rīt, 8. februārī, plkst. 11.00 Ministru kabineta ēkā (Brīvības bulv.36, III stāvā, Ministru prezidentu zālē). Caurlaižu nepieciešamības gadījumā, lūdzam zvanīt uz Valsts kancelejas Komunikācijas departamentu pa tālr.7082828.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
7082922/29241016
E-pasts:prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu