Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidentam būs savas “ēnas”

Valsts kanceleja
19.02.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Rīt, 20.februārī Junior Achievement Latvija organizēto Ēnu dienu ietvaros, Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim būs “ēnas” – Jelgavas Valsts ģimnāzijas 11.matemātikas novirziena klases audzēkne Anete Zača un divi Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 10.vispārējās un 11.komerciāla novirziena klases audzēkņi – Jānis Platbārdis un Sabīne Oļeškeviča.

Plkst.9.30 Ministru prezidenta „ēnas” tiksies ar Ministru prezidenta biroja darbiniekiem, lai iepazītos ar paredzēto darba kārtību un darba organizāciju birojā. Arī Ministru prezidenta padomniecei sociālajos jautājumos Ilzei Stobovai būs „ēna” – Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas audzēkne Signe Lazdiņa.

Plkst.10.00 Ministru prezidents Aigars Kalvītis sniegs aktuālo iknedēļas interviju Radio SWH korespondentam Aināram Rutkēvičam, kurā klāt būs arī „ēnas”. Pēc intervijas paredzēta A.Kalvīša un Jelgavas skolu audzēkņu saruna. Plkst.10.45 Ministru prezidents tiksies ar Valsts kancelejas direktora vietnieci tiesību aktu lietās Elitu Ektermani, lai pārrunātu kārtējās Ministru kabineta sēdes darba kārtības aktualitātes.

Plkst.12.00 Ministru prezidents vadīs Ministru kabineta sēdi.

Kā savā kopīgajā motivācijas vēstulē, lai kļūtu par Ministru prezidenta Aigara Kalvīša “ēnu”, uzsver jaunieši: “Nākotnes plānus saistām ar studijām augstskolā, taču atbildīgs ir lēmums par sfēru, ko apgūt. Tā kā esam aktīvi iesaistījušies savu skolu pašpārvaldē, kā arī darbojamies ar panākumiem un interesi, vēlamies iegūt plašāku redzējumu jau valsts līmenī. Šādu pieredzi mēs vēlamies izmantot par piemēru turpmākajai personīgajai izaugsmei, mērķu sasniegšanai. Jaunieši ir Latvijas nākotne, un mēs uzskatām, ka mūsu loma tajā ir nozīmīga, tāpēc ļoti priecātos, ja A. Kalvīša kungs dalītos ar mums pieredzē Ēnu dienas ietvaros.

Trešdien, 21.februārī Ministru prezidents A.Kalvītis un viņa “ēna” Anete Zača piedalīsies preses konferencē Latvijas Universitātes Lielajā Aulā, kas notiks plkst.14.00.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
7082922/29241016
prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu