Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents darba vizītes laikā Krievijas Federācijā parakstīs Latvijas un Krievijas robežlīgumu un tiksies ar Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu

Valsts kanceleja
26.03.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

No šā gada 26. līdz 28. martam Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs Krievijas Federāciju darba vizītē, parakstīs Latvijas un Krievijas robežlīgumu un tiksies ar Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Galvenais vizītes mērķis ir Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežlīguma parakstīšana. Vizītes laikā Ministru prezidentam ir paredzētas tikšanās ar augstām Krievijas valsts amatpersonām, garīdzniecības un biznesa pārstāvjiem.

Pirmdien, 26.martā, Aigars Kalvītis tiksies ar Viņa Svētību Maskavas un visas Krievzemes Visusvētīgo Patriarhu Aleksiju II, kā arī ar Krievijā strādājošajiem Latvijas uzņēmējiem.

Otrdien, 27.martā, Ministru prezidentam ir plānota tikšanās ar Krievijas premjerministru Mihailu Fradkovu, pēc kuras abu valstu premjerministri parakstīs Latvijas un Krievijas robežlīgumu.

Pēc līguma parakstīšanas notiks Latvijas un Krievijas valdības vadītāju kopīga preses konference. Aigars Kalvītis piedalīsies Mihaila Fradkova rīkotajās darba pusdienās.

Otrdien Ministru prezidents apmeklēs Kremļa muzeju un piedalīsies darba vakariņās ar Krievijas Rūpnieku un uzņēmēju savienības prezidentu Aleksandru Šohinu.

Trešdien, 28.martā, Aigars Kalvītis tiksies ar Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Ministru prezidentam paredzēta tikšanās ar uzņēmuma „Gazprom” prezidentu Alekseju Milleru. Latvijas valdības vadītājs piedalīsies apaļā galda diskusijā kopā ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Jevgēņiju Primakovu, Latvijas oficiālo delegāciju un Latvijas un Krievijas biznesa pārstāvjiem.

Pēcpusdienā Aigars Kalvītis tiksies ar Krievijas Valsts domes priekšsēdētāja vietnieku Arturu Čilingarovu. Trešdienas vakarā Latvijas valdības vadītājam paredzēta tikšanās ar Krievijas ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministru Germanu Grefu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis atgriezīsies Latvijā ceturtdien, 29.martā.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu