Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents atklās atvērto durvju dienu Ministru kabinetā

Valsts kanceleja
08.05.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 9. maijā, pulksten 10.10 Ministru prezidenta zālē (Ministru kabineta 3. stāvā) Ministru prezidents Aigars Kalvītis atklās atvērto durvju dienu Ministru kabinetā, kas notiek par godu Eiropas dienai un Romas līgumu parakstīšanas 50.gadadienai. Paredzēta foto un video iespēja.

Pasākumā plāno piedalīties vairāk nekā 250 interesenti – Liepājas Pedagoģijas akadēmijas mācībspēki, Rīgas Stradiņa universitātes un Vidzemes augstskolas studenti, Alūksnes Valsts ģimnāzijas, Tukuma Raiņa ģimnāzijas, Gulbenes 2.vidusskolas, Vaiņodes vidusskolas, Rīgas Celtniecības koledžas, Rīgas komercģimnāzijas, privātās vidusskolas “Laisma” un Lejasciema vidusskolas skolēni, sabiedriskās organizācijas “Saule” pārstāvji, kā arī individuāli interesenti.

Atvērto durvju dienas dalībniekiem būs iespēja tikties ar Valsts kancelejas direktori Guntu Veismani, uzzināt par Ministru kabineta ēkas vēsturi, apskatīt un nofotografēt Ministru prezidenta un valdības darba telpas: Zaļo zāli, Ministru prezidenta zāli, Viesu salonu, kā arī iepazīties ar Valsts kancelejas un Ministru kabineta darbu.

Pirmo reizi interesenti varēs noskatīties īsu videofilmu par Ministru kabineta lēmumu pieņemšanas procesu, kas turpmāk būs pieejama Ministru kabineta mājas lapā: http://www.mk.gov.lv. Tāpat būs iespēja saņemt jauno bukletu par Ministru kabinetu.

Atvērto durvju diena 9.maijā no plkst. 10:00 līdz 14:00 notiks Ministru kabinetā, Ārlietu ministrijā, Finanšu ministrijā, Izglītības un zinātnes ministrijā, Labklājības ministrijā, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, Satiksmes ministrijā, Veselības ministrijā, Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātā, Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā, Tūrisma attīstības valsts aģentūras Latvijas Tūrisma informācijas birojā, Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē un tās teritoriālajās nodaļās, Valsts robežsardzes struktūrvienībās, kā arī Eiropas Savienības mājā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri nav akreditēti darbam Ministru kabineta ēkā, lūdzam pieteikt caurlaidi Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni: 7082828.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu