Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Baltijas valstu premjerministri piedalīsies Baltijas Reģionālajā enerģētikas forumā

Valsts kanceleja
04.06.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Pēc Ministru prezidenta Aigara Kalvīša uzaicinājuma Lietuvas premjerministrs Gedimins Kirkils (Gediminas Kirkilas), Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips (Andrus Ansip) un Eiropas Komisijas enerģētikas komisārs Andris Piebalgs līdz ar Latvijas valdības vadītāju šā gada 12.jūnijā piedalīsies Baltijas Reģionālajā enerģētikas forumā Rīgā.

Baltijas valstu premjerministri, Eiropas Komisijas enerģētikas komisārs un ASV vēstnieks Eiropas Savienībā Boidens Grejs (Boyden Gray) uzstāsies foruma pirmajā darba sesijā un runās par Baltijas valstu enerģētikas sektora stratēģisko attīstību.

Pēc darba sesijas pulksten 11.15 – 11.45 foruma Preses centrā (Latviešu biedrības nama 3.stāvā) notiks Latvijas Republikas Ministru prezidenta Aigara Kalvīša, Igaunijas Republikas premjerministra Andrusa Ansipa, Lietuvas Republikas Ārlietu ministrijas Valsts sekretāra Deividas Matulionis (Deividas Matulionis), Eiropas Komisijas enerģētikas komisāra Andra Piebalga un ASV vēstnieka Eiropas Savienībā Boidena Greja (Boyden Gray) kopīga preses konference.

11.jūnijā Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim paredzētas tikšanās ar Lietuvas un Igaunijas premjerministriem, lai pārrunātu Baltijas valstu viedokļus par enerģētikas apgādes risinājumiem reģionā. Enerģētika ir viens no svarīgākajiem un aktuālākajiem Baltijas valstu un Eiropas Savienības dienaskārtības jautājumiem.

12.jūnijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis rīkos oficiālu pieņemšanu Baltijas Reģionālā enerģētikas foruma dalībniekiem.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri vēlas piedalīties preses konferencē, lūdzam aizpildīt pievienoto akreditācijas anketu un nosūtīt to Uļjanai Fedotovai, Latvijas Biznesa skolas projektu koordinatorei pa e-pastu: Uljana@conferences.lv vai pa faksu: (+ 371) 7224429 līdz šā gada 6.jūnijam.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Lejupielādēt Žurnālistu akreditācijas anketa
Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu