Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kancelejā ieradīsies Bosnijas-Hercegovinas delegācija

Valsts kanceleja
04.06.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 6.jūnijā Valsts kancelejā ieradīsies Bosnijas-Hercegovinas Ministru padomes Juridiskā biroja un Bosnijas-Hercegovinas Eiropas Integrācijas direktorāta pārstāvji.

Vizītes laikā plānotas vairākas tikšanās ar Valsts kancelejas speciālistiem, kuri Bosnijas-Hercegovinas pārstāvjus iepazīstinās ar Valsts kancelejas struktūru un tādām funkcijām kā valdības lēmumu pieņemšanas procesa organizēšana un Ministru kabineta dokumentu sagatavošana un virzīšana. Bosnijas-Hercegovinas delegācija iepazīsies ar Juridiskā departamenta darbu, kā arī ar e-portfeli un citām Valsts kancelejas izmantotajām informācijas tehnoloģiju sistēmām.

Bosnijas-Hercegovinas pārstāvju vizīte Latvijā ilgst no 4. līdz 7. jūnijam. Šajā laikā Bosnijas-Hercegovinas delegācija viesosies arī Tieslietu ministrijā un Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātā

Vizīte notiek Eiropas Savienības finansētā projekta "Mērķsadarbības palīdzība Bosnijas-Hercegovinas Ministru padomes Juridiskajam birojam" ietvaros, kura mērķis ir veicināt Bosnijas-Hercegovinas institucionālās kapacitātes stiprināšanu likumdošanas kvalitātes jomā, lai Bosnijas-Hercegovinas centrālās institūcijas spētu veiksmīgi īstenot Bosnijas-Hercegovinas saistības, kas izriet no Eiropas integrācijas procesa.

Šis ir otrais starptautiskās sadarbības projekts, kurā piedalās Valsts kanceleja. 2005. gada jūlijā, uzvarot Eiropas Savienības divpusējās sadarbības (Twinning) programmas projektu konkursā, Latvija ieguva tiesības 2005.gada otrajā pusē un 2006.gadā konsultēt Rumānijas valdību par rīcībpolitikas sistēmu veidošanu un valsts pārvaldes stratēģiju sasaisti ar budžeta veidošanas principiem.

 

Sanita Cīmure
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082903
E-pasts: Sanita.Cimure@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu