Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents pateicās Apvienotās Karalistes vēstniekam par pašaizliedzīgo darbu Latvijā

Valsts kanceleja
25.07.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien, 25. jūlijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Īanu Bondu (Ian Andrew Minton Bond), kurš ieradās atvadu vizītē.

Ministru prezidents pateicās vēstniekam par pašaizliedzīgo darbu un personisko ieguldījumu Latvijas un Apvienotās Karalistes divpusējo attiecību veicināšanā.

Valdības vadītājs atzina, ka pēdējos gados ir aktivizējies abu valstu politiskais dialogs un intensīvā vizīšu apmaiņa ir devusi būtisku ieguldījumu mūsu valstu attiecību attīstībā. Ministru prezidents akcentēja Latvijas interesi turpināt ciešo sadarbību gan valsts amatpersonu, gan ekspertu līmenī.

Ministru prezidents pauda gandarījumu par arvien pieaugošo ekonomisko sadarbību ar Apvienoto Karalisti, kas ir viena no nozīmīgākajām Latvijas ārējās tirdzniecības partnerēm. Valdības vadītājs apliecināja Latvijas ieinteresētību veidot daudzpusīgu ekonomisko sadarbību ar Apvienoto Karalisti, īpaši nozarēs ar augstu pievienoto vērtību - informācijas tehnoloģijās, mašīnbūvē un finanšu jomā.

Tikšanās laikā A.Kalvītis un Ī.Bonds pārrunāja abu valstu sadarbību izglītībā un zinātnē, Eiropas Savienības aktualitātes un starptautiskos jautājumus.

 

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu